Adobe flash "site yapımı anlatımı" bana ait.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce çekmiştim bir arkadaşa yardım amaçlı videoda temel site nasıl yapılır movie clip butonlar site olmasını sağlayan kodlar tasarım anlayışı yer verilmiştir
şarkılar 1 sene önceki ruh halimi yansıtıyor biraz değişik :)
Adobe flash cs3 de yapılan ders süresi 25 dakikadır.
[video=youtube;UtCbXH3bJHM]http://www.youtube.com/watch?v=UtCbXH3bJHM[/video]

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
iyi bir anlatım olmuş kardeşim emeğine sağlık flash site tasarımı yapmak istiyordum uzun zamandır senin anlatımında ins uygulayıp deneyeceğim. teşekkürler.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
iyi bir anlatım olmuş kardeşim emeğine sağlık flash site tasarımı yapmak istiyordum uzun zamandır senin anlatımında ins uygulayıp deneyeceğim. teşekkürler.
İşine yaradıysa mutlu olurum usta temeli anlattım inşallah istedigin siteyi yaparsın yapabilecegim varsa yardım edebilirim.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Teşekkürler Güzel Anlatım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam kafamda deli sorular, ve cevabını bulamıyorum çok kısa ve basit siz yardımcı olun. Ben Web tasarım öğrenmek için 2 ay önce bir kitap aldım çalışmaya başladım html ve css'yi öğrendim ama kitapta bir sürü alan var daha. şimdi ben tasarım yapabilmek için bütün bu alanları öğrenmek zorunda mıyım, veya ne yapmalıyım atıyorum sadece photoshop öğrensem diğerlerini öğrenmesem tasarım yapamaz mıyım. şimdi ben ne yapmalıyım hocam, sıkıldım 1 aydır bir daha bakmadım. bana hiç değilse bir yol haritası önerebilir misiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
12.04.2014 SDN Okuru adlı dostum.
Okumayı öğrenmenin temel kuralı Alfabeyi bilmektir.
Yani HTML dilini iyice öğreneceksin. Hangi kod nedir? Nasıl kullanılır? vb.
A'dan Z'ye bunu bildiğin zaman, ister yazı editoründe, Notepad gibi, ister kod editöründe Frontage vb. gibi çalışsan da, bu temeli bilmedikten sonra tam hakim olamazsın. Hatta istersen kalıp HTML sitesi kullansan dahi, (Wordpress vb. gibi) bu bilgi mutlaka lazım.
Ben 45 yaşında merak sardım. HTML kitabı buldum. Elle kod yazarak, ardından Frontpage'de web sitesi yaptım. Bir zaman sonra web sitesinin yükleneceği server ile ilgili ASP veya PHP gibi diller öğrenme gereği ortaya çıktı. DB'ler filan derken artık kafam kaldırmadı. Ardından CSS çıktı. CSS'in ne demek istediğini anladım ama sıfırdan yazmıyorum. Hazır kod kullanıp, istediğim şekle çeviriyorum. Şu an DB isteyen site yapamıyorum ama en azından web sitesi yapıyorum ve bundan para bile kazanıyorum.
Yani önce HTML dilini bileceksin. 2X2=4.
Kolaylıklar.
Fantoma