tobraki
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 515
telefondan oyunskor askı adamBenim ikili çatışma tam bir kuzen oyunu![]()
Ben zamanında hep Elektrik Adam oynamışımdır ama İkili Çatışma'yı da az oynamamışımdır.Benim ikili çatışma tam bir kuzen oyunu![]()
Elektrik adamda güzeldi.Ben zamanında hep Elektrik Adam oynamışımdır ama İkili Çatışma'yı da az oynamamışımdır.![]()
Turuncu pantolon dediğin oyunun adı "Fancy Pants" ve mobilde telefonuna indirip oynayabiliyorsun.Elektrik adam ve flash player ile mi oynanıyor tam bilmiyorum ama turuncu pantolon.
Hayır onu biliyorum, benim bahsettiğim çok başka bir oyundu. Sadece aklımda turuncu pantolon olarak kalmış ama Fancy Pants değil benim bahsettiğim.Turuncu pantolon dediğin oyunun adı "Fancy Pants" ve mobilde telefonuna indirip oynayabiliyorsun.
Aga bee arkadaşla sondaki m134 lü adamı öldürmeye çalışırkenki anılarımız...Benim ikili çatışma tam bir kuzen oyunu![]()
adını bilmiyorum bi tane maymun oyunuyduBenim ikili çatışma tam bir kuzen oyunu![]()
Maymunu mutlu et vardı görev tamamlayarak oyunu bitirmekti amaç onu mu kastediyorsunuz?adını bilmiyorum bi tane maymun oyunuydu