Adobe Acrobat reader DC inmiyor

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Adobe Acrobat reader DC
arkadaslar yüklemeye çalışıyorum ama yüklenmiyor ne yapmam lazım "DAHA YENİ BİR SÜRÜMÜ ZATEN YÜKLÜ" HATASİ VERİYOR AMA BEN YUKLEMEDİM , BİR SEY Mİ SİLMEM LAZIM GECMİS YUKLENENLERden yardim

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Hocam öncelikle neredeyse her şeyi caps lock ile yazmanıza gerek yoktu. :)

Olası Çözüm (Windows 10): Başlat menüsüne "kaldır" yazıp çıkan ayarlar uygulamasına giriyoruz. Oraya "Acrobat" yazıp "Adobe Acrobat Reader DC" uygulamasını buluyoruz. Daha sonra üstüne tıklayıp kaldır diyoruz ve tekrar kuruyoruz. Eğer "Adobe Acrobat Reader DC" sonucu çıkmadıysa çok küçük bir ihtimalle kendini Adobe Acrobat olarak tanıtan bir virüse sahip olabilirsiniz. Onun dışında bir çözüm aklıma gelmiyor. Eğer çözüm olmazsa forumda bulunan diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Hocam öncelikle neredeyse her şeyi caps lock ile yazmanıza gerek yoktu. :)

Olası Çözüm (Windows 10): Başlat menüsüne "kaldır" yazıp çıkan ayarlar uygulamasına giriyoruz. Oraya "Acrobat" yazıp "Adobe Acrobat Reader DC" uygulamasını buluyoruz. Daha sonra üstüne tıklayıp kaldır diyoruz ve tekrar kuruyoruz. Eğer "Adobe Acrobat Reader DC" sonucu çıkmadıysa çok küçük bir ihtimalle kendini Adobe Acrobat olarak tanıtan bir virüse sahip olabilirsiniz. Onun dışında bir çözüm aklıma gelmiyor. Eğer çözüm olmazsa forumda bulunan diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Hocam Adobe flash player 32 activex,
Adobe flash player 32 npapı, Adobe flash player 32 ppapı, bunlar var Adobe yazınca zaten diğerini yazınca çıkmıyor

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Hocam Adobe flash player 32 activex,
Adobe flash player 32 npapı, Adobe flash player 32 ppapı, bunlar var Adobe yazınca zaten diğerini yazınca çıkmıyor
Hocam o zaman maalesef aklıma bir şey gelmiyor. :/