- Reaksiyon puanı
- 1
Konuyu kapatmaya gerek yok, siyasi yorumlar yasak.Bu kadar basit.
Ee o da doğru

bir dediğin diğerini tutmuyor arkadaşım. dava sonuçlansın mahkeme kararını versin o zaman istediğini söyle adam hakkında
Tepkinde haklısın ancak şu çoğul eklerini kaldırır mısın lütfen. O zaman birden fazla kişiye hitap etmiş oluyorsun ve insanlar üzerine alınabiliyor boşuna tartışmalar çıkıyor. Cemaat de cemaat diyen bir kişi var bu konuda o da adrenalin nickli arkadaş. tartışmanı onunla yap lütfen.Amacım başka bir tartışma çıkarmak değil yanlış anlama.
az bekle sen,
25 haziranda anlarsın...![]()
beraat eden insanlarla ilgili ileri geri konuşmak yanlış bence...
mahkeme beraat demiş iş bitmiş
şimdi mahkemeyi bırakıp sizin kanaatlerinize göre mi hareket edeceğiz?
bu durum Aziz y. içinde geçerli..
az önce ne bahsettin şimdi ne yorum yapıyorsun, halbuki sana katılmıştım, şimdi ise suçlu gibi gösteriyorsun dediklerin birbiriyle uyuşmuyor
Duruşmada kimlik tespiti yapılan Polat aylık gelirinin 50 bin TL olduğunu ifade etti. Savunması sorulan Adnan Polat, yazılı olarak hazırladığı 5 sayfalık savunmasını mahkemeye sundu. Polat sözlü olarak ise "Nereden burada olduğumu dahi bilmiyorum. Suçlamaları asla kabul etmiyorum" dedi.Adnan Polat'ın beraat etmesine sevindim fakat 1 milyon dolar için yaptığı savunmayı da öğrenseydik iyi olurdu....
Adnan Polat'ın beraat etmesine sevindim fakat 1 milyon dolar için yaptığı savunmayı da öğrenseydik iyi olurdu....
Duruşmada kimlik tespiti yapılan Polat aylık gelirinin 50 bin TL olduğunu ifade etti. Savunması sorulan Adnan Polat, yazılı olarak hazırladığı 5 sayfalık savunmasını mahkemeye sundu. Polat sözlü olarak ise "Nereden burada olduğumu dahi bilmiyorum. Suçlamaları asla kabul etmiyorum" dedi.
Detaylar:
"1 MİLYON DOLARLA İLGİLİ BİLGİM YOK"1 milyon dolar kayıp parayla ilgilli bir açıklama göremedim.
Yarın Bir gün Aziz Yıldırımda Beraat edilirse.Bakem o zaman ne diceksiniz.Çok merak ediyorum.
Yarın Bir gün Aziz Yıldırımda Beraat edilirse.Bakem o zaman ne diceksiniz.Çok merak ediyorum.