- Reaksiyon puanı
- 2,244
Canım ban çekmiş galiba benimBana fazla oy verebilmek için multi hesapla foruma giren herkül gibi herkül be!
Canım ban çekmiş galiba benimBana fazla oy verebilmek için multi hesapla foruma giren herkül gibi herkül be!
Hocam sen ne yaptın ya adam iyilik yapmış ama yaranamamış selam versen borçlu çıkarsın dedikleri bu olsa gerek@by efsane beni bir ara 2 3 kere uyarı mesajı atıp banlamamıştı. O yüzden oyumu @Forumun Ağası Finix 'e veriyorum !
Bize ban atan admin lazım. Ban atmayan admini napiyim ben ya
--- Gönderi Güncellendi ---
Ulan o değilde adam gaza gelip Hakkı reiyizi bile banlıyormuş şimdi
Ben oyunu Fatih kardeşime verdim ne de olsa bana göre en iyi Admin , Artık bize de bir kıyak geçersin faruk kardeş bak okadar övdük seni
Rekabet ortalık iyice kızıştı şimdi elime çekirdek alıp izleyip çitlemeye başladım
Ayıp sana.Allah razı olsun abi. Seni onursal admin yapayım günde 5 konu aç, ne dersin?
Abi birgün büyüyünce ban atıcam benAyıp sana.
Millete ne imkanlar sunuyorsun.
Ama bize bir ban bile atmadın. Seni kınıyorum
Biz odunsal takılıyoruz artık konu yine açarız değerli kardeşim [emoji41]Allah razı olsun abi. Seni onursal admin yapayım günde 5 konu aç, ne dersin?
Vay baham vay anam ne pis ban yedik yahu...Ban isteyen arkadaşlar size ban atıyorum alın bakalım hayırlı olsun Ekli dosyayı görüntüle 31037
E ama bazı forum üyeleri istediVay baham vay anam ne pis ban yedik yahu...
Ortalık karıştı vallahi.Hoaydaa
Siz isteyin Finix babanız ban manyağı yapsın sizi. Her gün günlük ban atarım hatta.E ama bazı forum üyeleri istedi
Ortalık karıştı vallahi.
Peki bize ceza verme desek ne yaparsın?Siz isteyin Finix babanız ban manyağı yapsın sizi. Her gün günlük ban atarım hatta.
O zaman anama sövseniz ban atmamPeki bize ceza verme desek ne yaparsın?
Ben oyumu değiştiriyorum. By efsane ye vermiştim ama bir teşekkür bile etmedi pire için yorgan yakarım oyumu şimdi sana veriyorumO zaman anama sövseniz ban atmam
Helal be bende kara kara düşünüyordum nasil oyları dengeleriz diye. Sağ ol be.Ben oyumu değiştiriyorum. By efsane ye vermiştim ama bir teşekkür bile etmedi pire için yorgan yakarım oyumu şimdi sana veriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 31199
Verdim gitti
Gerekirse fake hesaplar açarım gene kazanırsınHelal be bende kara kara düşünüyordum nasil oyları dengeleriz diye. Sağ ol be.
İşte be... Sdnde parti kurarsam genel başkan yardimcisi sensinGerekirse fake hesaplar açarım gene kazanırsın
Valla öyle bir deliyim ki kafama koyarsam yaparım illaİşte be... Sdnde parti kurarsam genel başkan yardimcisi sensin
Make sedene çıtçıtçıt again.Valla öyle bir deliyim ki kafama koyarsam yaparım illa
Multi üyelik yasaktır, yaşasın @by efsane impatatorluğuGerekirse fake hesaplar açarım gene kazanırsın
Zalimler ancak zorun hükmüyle ayakta kalabilirler.Multi üyelik yasaktır, yaşasın @by efsane impatatorluğu
Özel yöntemlerim var onları denerimMulti üyelik yasaktır, yaşasın @by efsane impatatorluğu
By efsane ye neden daha önce oy verdim anlayamadım mod adayı resmi kurum gibi olmaz biraz esprili olur hadi yüüüürrrüüüü ezelim diğerleriniYatın uyuyun bu saatte ne işiniz var, yarın pazartesi. Peki By Efsane bunu düşünür mü? Düşünmez. Niye? Onun tek derdi sitenin hit alması ama ben Finix hepinizi düşünüyorum. O yüzden bana oy verin.