malware_17
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar benim bilgisayarımın admin ismi "a" diye kaydedilmiş acaba ben bu ismi nası yada nerden değiştirebilirim.Teşekürrler:icon_:
"Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Hesabınızın adını değiştirin" adımlarını takip edin.Arkadaşlar benim bilgisayarımın admin ismi "a" diye kaydedilmiş acaba ben bu ismi nası yada nerden değiştirebilirim.Teşekürrler:icon_:
Format diyenler çok yanlış çok. :icon_-1: Bilmiyorsanız bilmiyoruz deyin bari yada biraz araştırın öyle yazın.
Yaöentici hesabı ismi şu şekilde değiştirilir. (Küçük bir hatırlatma bu işlemi yapmak için yönetici hesabından -admin olarak- oturum açmış olmalısınız.)
Bilgisayarım sağ tık => Yönet => Yerel Kullanıcılar ve Gruplar => Users => Ekranın sağında "a" şeklinde değişen admin adını görebilirsin. Daha sonra bu kullanıcı adına
sağ tık =>Yeniden adlandır.
Bunu da yapmak ihmal edilmemeli daha sonra kolaylık olması açısından.
Aynı yere Sağ tık => Özellikler => Tam Ad yazan kısmıda değitirmelisiniz. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda ismin değiştiğini görebilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim.![]()
Eğer Xp Home kullanıyorsanız bu işlemleri yapamayacaksınız. Zira Bilgisayarım->Yönet aşamasında "Yerel Kullanıcılar ve Gruplar" sekmesi olmayacaktır. Güvenli kipte açarsanız görebilirsiniz ancak. Pro ve Vistalarda(!) böyle bir sorun olmaması lazım.