• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Admin doğmuş, koşun!

Nice senelere Hakkı abi mutlu mesut bekar yaşamaya devam et tavsiye etmem evlenmeni :)

Hocam nice senelere :) Seneye o pis durumu ben ve benim gibi nice 82 doğumlular yaşayacak :D

uzun zamandır takipteyim, troy redo kadıkötrap ve mai nai nin yazılarına denk gelmişimdir, herzaman isimle girmiyorum, bazen ziyaretçi olarak da yazdığım oluyor :) baktım bir abimizin doğumgünüymüş bende geleyim ve doğumgününü kutlayayım dedim, nice senelere üstad, iyi ki doğdun..

İyiki doğdun troy. Nice mutlu senelere. Az daha bekar gezde ondan sonra başını bağlarız :))

Mesaj atan üyelere teker teker teşekkür ederim arkadaşlar. Mesaj atmayan 178.984 üyeyi de not aldım.

Görüecek onlar!!!

:hammer:

Ben telefon ettim 1 adet düşelim :D 178.983

Önce sağlık Troy ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yaşlar.
Ne mutlu ki, günümüzde en azından aile dışında Internet ortamında da arkadaşlar ve tanıdıklar var.
Ben 32. yaşımı kutladım mı onu bile hatırlamıyorum.
Allah ömür versin, biz yaşlara gelince acaba bu günü hatırlayabilecek misin?
Sağlıklı olmak yeterli mutluluğu verebiliyorsa, akan yılların aslında hiç bir değerinin olmadığı anlayacaksın.

Hani [MENTION=2]Troy[/MENTION] rütbe verecektin :crying: gandırıkcı seni :hammer:

20 gün sonra ben doğacağım abi. Nice yıllara ikimize de :D :D [MENTION=2]Troy[/MENTION]

ve @|SeYYaH|
1 TL = 100 kuruş dimi sizin olduğunuz yerde? :D
Yalnız bana matematik pert dediniz ya ne diyeyeyim :) Only Mustafa Türkyılmazoğlu judges me :D

yav iyi de sevgili [MENTION=65777]raxetul[/MENTION], sanki ben sana matematiğin pert demişim gibi yazmışın be aga...
günahımı alma, bende günah çok, zararlı çıkarsın sora ha!:D

SDN ailesi olarak nice yaşlarını daha burada kutlarız umarım [MENTION=2]Troy[/MENTION] , sağlıklı ve güzel yıllara =)

oltu taşı tespihim vardı ama nerede bulamıyorum :( acaba netten sipariş mi etsem? yok mu aranızda erzurumlu?

Nice yıllara ^_^

Şöyle bir fotoğraf bekliyoruz :D

jAXDg.jpg

Nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllara inşallah reis. :)

Verilen hizmete denilecek yok. En guncel ve hizli makaleler haberler burda. Seviye korunuyor , yasalara uyuluyor. Huzur saglanip insanlarin ihtiyaclarina cevap veriliyor
Bunlara on ayak olan admine tesekkur yetersiz gelse de simdilik elden baska birsey gelmez
Oneri olarak : bir "bagis" butonu fena olmazdi :)
Baska bir oneri bakarsin zetki vermek istersin :D
Mutlu yillara. Her ne olursa olsun once saglik sonra bu hizmetin devamini saglamani isterim

oltu taşı tespihim vardı ama nerede bulamıyorum :( acaba netten sipariş mi etsem? yok mu aranızda erzurumlu?
oltu tasindan olmasa da kendim icin yaptigim ve kullanmaya kiyamadigim bir tesbihim var. Iri tasli ve oldukca degerlidir, Bir foto ekleyeyim de gor

usta ben bunu alamam. kaybolur falan diye çok korkarım :'(

çok değerli bu.