• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Admin doğmuş, koşun!

Mutlu yıllar troy yolun yarısına 3 yıl kalmış :D

Sen bu mesajı yazmadan 2 saat önce de ben amca oldum:)
Allah yeğenime de sana da hayırlı ömürler versin [MENTION=2]Troy[/MENTION] abi:)

Evlenmeyi düşünürsen haber et...SDN olarak sana hem kız ararız hem de dünürlüğe gideriz...Anneni yorma sen:)

Doğum günün kutlu olsun [MENTION=2]Troy[/MENTION]

BNoN0.jpg

Doğum günün kutlu olsun Troy Başkan. :D

Nice mutlu senelere abi.

Bu arada gerçekten 31 yaşı geride bırakmak şahane oldu. Ne rezil bi yaş ya! Ne kadar resmi bir ortamda olursanız olun, bu laf açıldığı zaman dudaklarda pis pis sırıtmalar falan. Neyse ki geçti. Bu sitede bakalım daha kaç yaşgünü kutlayacağız?

Ahaha koptum :D

Bu arada üyecik yapacakmışsın beni. :D Canın sağ olsun. :D

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, paralı yıllar inşallah :)

Doğum günün kutlu olsun Troy abi, nice Shiftdelete'li günlere.

Evlenmeden olmaz, her başarılı adamın arkasındaki kadın sizde yok hocam, bu klişe için bile evlenilir :D

Hayır dolu nice yıllara inşAllah.

Merhaba arkadaşlar,

2005'ten bu yana sizlere hizmet ediyorum. İlk günkü heyecan ve istek halen devam ediyor.

Az önce bir haber daha yazdım ve yeniden SDN Forum'a girdim. Site ilk kurulduğu zamanlarda da bu böyleydi ve bundan sonra da böyle olacak inşallah.

Yenilikleri, Türkiye'deki teknoloji tutkunları ile paylaşmak kadar güzel bir şey yok benim için.

Bu arada konu başlığına döneyim. Şaka bir yana 32 olmuşuz. İşler güçler derken henüz evlenemedik ama başta da söylediğim gibi şikayetçi değilim, aksine mutluyum.

Şimdi sırayla doğum günümü kutlayın bakalım.

Bakarsınız @pesimist ve @AliA'yı üyecik yapar, onların yetkilerini en güzel mesajı yazan üyeye veririm :)

Başlasın şenlikler...

:hammer:

bende bu gün bu hafıza ne oldu diyorum öhömm ALLAH (cc) gönlünde olanı ömrüne versin..

Doğum günün hayırlı olsun Hakkı abi.Bizlere shiftdelete adında hayırlı bir evlat verdiğin için teşekkürler :)

Doğum günün kutlu olsun Hakkı Abi.Nice mutlu ve sağlıklı yıllara... [MENTION=2]Troy[/MENTION]