• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Admin doğmuş, koşun!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba arkadaşlar,

2005'ten bu yana sizlere hizmet ediyorum. İlk günkü heyecan ve istek halen devam ediyor.

Az önce bir haber daha yazdım ve yeniden SDN Forum'a girdim. Site ilk kurulduğu zamanlarda da bu böyleydi ve bundan sonra da böyle olacak inşallah.

Yenilikleri, Türkiye'deki teknoloji tutkunları ile paylaşmak kadar güzel bir şey yok benim için.

Bu arada konu başlığına döneyim. Şaka bir yana 32 olmuşuz. İşler güçler derken henüz evlenemedik ama başta da söylediğim gibi şikayetçi değilim, aksine mutluyum.

Şimdi sırayla doğum günümü kutlayın bakalım.

Bakarsınız [MENTION=376]pesimist[/MENTION] ve [MENTION=19025]AliA[/MENTION]'yı üyecik yapar, onların yetkilerini en güzel mesajı yazan üyeye veririm :)

Başlasın şenlikler...

:hammer:

32 yıl önce olan olmuş artık yapacak bir şey yok :P
İyi ki doğmuşsan hafız (!) :D

30 yaş psikolojik sınırı geçmişsin. :)

Amca mı diyorlar Abi mi :P [MENTION=2]Troy[/MENTION]

İş hayatınızda daha nice başarılarla mutlu yıllar dilerim.
Doğum gününüz kutlu olsun :)

doğum günün kutlu olsun umarım en kısa zamanda evlenirsin
edit:hadi beni süper mod yap :D:D:D:D

Doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu senelere. :)

Üzülme, seninle aynı yaşta ve medeni halde olanlar da var :) Nice sağlıklı ve mutlu yıllara...

[MENTION=2]Troy[/MENTION] doğum günün kutlu olsun. İyi olmuş yeni yaş, espirilerden kurtulmuşsundur. Şimdii... Haklar bana ne zaman devrediliyor? :D

doğum günün kutlu olsun umarım en kısa zamanda evlenirsin
edit:hadi beni süper mod yap :D:D:D:D
Birisinin hakkını ben kazandım, diğerinin hakkını kazanabilmen için "umarım en kısa zamanda evlenirsin" demeyeceksin. "Abi sana kız buldum" diyeceksin ;)

Doğum günün kutlu olsun.Zaman ne çabuk geçiyor değil mi?

Bu arada gerçekten 31 yaşı geride bırakmak şahane oldu. Ne rezil bi yaş ya! Ne kadar resmi bir ortamda olursanız olun, bu laf açıldığı zaman dudaklarda pis pis sırıtmalar falan. Neyse ki geçti. Bu sitede bakalım daha kaç yaşgünü kutlayacağız?

Doğum günün kutlu olsun hakkı kardeş nice sağlıklı yaşlara

İyi ki doğdun, ama niye doğdun? Bizi SDN'e bağımlı yapmak için mi? :D

Nice mutlu yıllara Hafız :)

doğum günün kutlu olsun [MENTION=2]Troy[/MENTION]
yaşında epey ilerlemiş seni bi başgöz etmek lazım. evde kalacan bu gidişle hafız :D

Mutlu yıllar. SDN'de sanırım 7-8 yaşına geldi. Senin ve SDN'nin en güzel yılı olur inşallah. Ben kısmetse daha uzun yıllar 29'da kalmayı planlıyorum. :)

Merhaba arkadaşlar,

2005'ten bu yana sizlere hizmet ediyorum. İlk günkü heyecan ve istek halen devam ediyor.

Az önce bir haber daha yazdım ve yeniden SDN Forum'a girdim. Site ilk kurulduğu zamanlarda da bu böyleydi ve bundan sonra da böyle olacak inşallah.

Yenilikleri, Türkiye'deki teknoloji tutkunları ile paylaşmak kadar güzel bir şey yok benim için.

Bu arada konu başlığına döneyim. Şaka bir yana 32 olmuşuz. İşler güçler derken henüz evlenemedik ama başta da söylediğim gibi şikayetçi değilim, aksine mutluyum.

Şimdi sırayla doğum günümü kutlayın bakalım.

Bakarsınız @pesimist ve @AliA'yı üyecik yapar, onların yetkilerini en güzel mesajı yazan üyeye veririm :)

Başlasın şenlikler...

Nice senelere dostum :D

Vayy doğum günü kutlu olsun Hakkı abi. Nice yıllara İnşallah...

Bu arada SDN varken evlenmene gerek varmıydı ya. SDN ve sen iki elmanın yarısı gibisiniz :P

[MENTION=65949]SwateR[/MENTION], SDN ile aramızda nasıl bir ilişki gördün de evlenmeme gerek görmedin :D