Adını Siz Koyun

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Bi erkek kolay kolay kırılmaz hatta hiç kırılmaz ama bazen kırılıyo işte.Olayı anlatim;

Üniversiteyi yaşadığım şehirden farklı bir şehirde okuyorum.Sınavlar bitti memlekete geldim aradan bi kaç gün geçti unutmamam gereken bişeyi üniversiteyi okuduğum şehirde unuttuğumu farkettim (kaldığım yerde).Arkadaşa dedim böyle böyle bi eşya var bana acil gönder. Aradan 8 gün geçti gitmemiş bile arıyorum cevap vermiyor mesaj atıyorum karşılık yok dediğim şu gönderdiysen çaldır kapat ben anlarım. Kaldı ki ben ondan kargo parasını ödemesini istemedim yapacağı masraf 2-3 lira bişeydi oda git gel masrafı (benim git gel yapmam 150 ye patlar) ben adamın işini yapmak için ortalığı yıkarken adam benim işimi şeyine bile takmıyo ki ben ondan çok basit bişey istedim sadece bi eşyayı gönderecekti kargo zaten kaldığım yerin karşısında.

Hayatımda ilk defa kırıldım...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Başına bi iş gelmiş olmasın arkadaşının ulaşamamışsın konuşamamışsın daha gerçek ne bilmiyor olabilirsin.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
başına iş gelen adam günde 15 saat facede olur mu facesi sürekli açık kapatsa bile 15 dk geçmeden tekrar açıyo yüzde doksan eminim şuan online oyun oynuyo

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu devirde arkadasliklar sadece gostermelik.. Kimse kimseye yardim etmek istemiyor, benim isim gorulsun gerisini salla mantik bu malesef.. Ama isin su tarafindan bak ; bu kdr basit bir olayda karsindaki kisinin arkadasin olup olmadigini anlamis oldun..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yavaş yavaş kurtul ondan...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Üniversitede okuduğun mühletçe bunu anlayamadıysan yinede fazla zarara uğramamışsın. Üniversite arkadaşlığı genelde gelip geçicidir. Sen onun notlarına ihtiyaç duyarsın oda senin. Karşılıksız sigara bile alamazsın. Üniversiteden kalan bi tane bile görüştüğüm arkadaşım yok. En azından kafam rahat.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
İlginç haberler duymaya devam ediyoruz dünyadan... bencede kurtul arkadaşından .

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Üniversitede okuduğun mühletçe bunu anlayamadıysan yinede fazla zarara uğramamışsın. Üniversite arkadaşlığı genelde gelip geçicidir. Sen onun notlarına ihtiyaç duyarsın oda senin. Karşılıksız sigara bile alamazsın. Üniversiteden kalan bi tane bile görüştüğüm arkadaşım yok. En azından kafam rahat.

Dediğin doğru ama bişeyi düzeltiyim anlamadığımı söylediğin şeyi ben çoktan anladım. Yüzüme bile bakmayan insanlar sınav zamanları ders notu çıkmış sorular konu anlatımı için bi anda çok samimi oluyolar sınavlar bitiyo selamın s'si yok niye işleri görüldü gerçi çokta umrumda değiller ve hiçbir zamanda umrumda olmadılar

Ne diyor KURAN:"KISASTA HAYIR VARDIR"

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
"soyu tükenmekte olan insan türü : adam " adam gibi arkadaş bulmak zor dostum takma boşver.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
artık dost dedigimiz adamlar bile Artık Güvenilmiyor bu memlekette 1 2 yıl aran iyi oluyor 2 sene sonra kötü oluyorlar başa tam bi bela oluo adam gibi işini yapan artık insanlar azaldı artık...