• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Adil Kullanım Kuralı 18 Saatte Doluyor

Ben ttnet aboneliğimi kapattırdım. Gerekirse internetsiz dururum. Biz sağılacak inek değiliz.

mahalleye bugün turkcell superonline hattı çekildi adamlarla konuştum mahalleye komple dağıtacaklarmış banada gelir diye düşünüyorum başvurumu aynı gün yapacağım kısmetse :)

son 1-2 haftadır sürünüyorum youtube'tan 360p videolarda bile dura dura ne kadar alışmışım 8 mb'e.

son 6 aydır kotam 45 gb bile geçmediği için öyle bir sorunum olmuyor..:) daha önceleri 200 gb oluyordu..:)

ttnet'e son çağrılar bu akk çözüm bulmazsa.yakında abone bulamıcak.

Ya geçin artık şu Uydunet'e AKK yok Uydunet'te.
HBNH.png

allah kolaylik versin size yani nasil bir mantiktir bu paralara karsilik verilen internet hizi....

Yaklaşık 5 aydır izmirdeyim ancak konyadaki evimide boşaltmadım geri döneceğim diye. bu gün aradılar site yönetimi bütün siteye metronet hattı çektirmiş. metronetten aradılar geçmek istermisiniz diye. nerdesiniz söyleyin geliyorum dedim. tarifenin güzelliğine bakın arkadaşlar 10 mbit hız hemde simetrik. bende bir notebook bir ipad birde galaxy s telefon var eşimde bir netbook var. bekle beni metro net. güle güle ttnet

ben bu ttnetin....lan 4 gün oldu indirmede yapmadık 50gb dolmuş.memleketin çivisi iyice çıkmış.bi ttnetçi dövmek farz oldu....

Adil kullanım kotası olmayan bir paket önerebilir misiniz arkadaşlar?

Düşük fiyatlarda yok,yüksek fiyatlarda var.