Adil Kullanım Kotasını Protesto

LifeLocq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum sitesinde karşılaştıgım bi konuyla ilgili olarak sizleride bilgilendirmek istedim şuanda çok sayıda Net kullanıcı adil kullanım yüzünden 1mbit net hızını kullanmakta bende kullanıyorum ve ayın daha 19'u
smile_old.gif
Bir arkadaşımız imza kampanyası düzenledi yani destek için açılmış olan bir site var sizlerde şikayetciyseniz destekleyin

LifeLocq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah bu adil kota kullanımına bir çare buluruz :) 4 saat felan oldu site acılalı şuan Toplam : 1854 destek var böyle devam edersek birşeyler yaparız düşüncesiyle yola devam :)

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç bir şeye kızmıyıroum 444 0 375 i aradıgınız zaman telefondaki kişi sizi daha dinlemeden " Anlıyorum sizi xxxxxx bey" dediği anda deliriyorum ya daha dinlemdin hoş dinlesen bile anlayamayacaksın ama bu kadar mı olur !

LifeLocq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onların anlayışı parayı alana kadar yada sözleşmeleri yenileyene kadar lanet olsun tekrardan 2 yıllık yaptırdıgım için o kadar pişmanımki :@ Hem limitsiz paket hemde 50 gb adil kota sacmalıgı zaten adam akıllı net hızı verdikleri yok bide 1 mbit çekiyolar

LifeLocq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Engel atmıştır ttnet Dnsle açılıyor :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tam destek,
ttnet 1mbit hızı 70 tl ye satmayı bırakana kadar ttnet'in karşısındayız.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Adamlar bu paketi satmadan sözleşmeyi sundular, küçük küçük değil koca harflerle adil kullanım kotası vardır dediler. Kusura bakmayın ama kimsenin TTNET'e kızmaya hakkı yok. Bu milletimizin ürün veya hizmet alırken detaylara ne kadar az dikkat ettiğinin göstergesidir. Burda Ttnet iyi bir şirkettir demiyorum, bu konuda TTNET'in suçu bir ise TTNET'ten adil kullanım kotasını bilipte paketi alanın suçu üçtür benim gözümde.

KVR1333D3N9

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adamlar bu paketi satmadan sözleşmeyi sundular, küçük küçük değil koca harflerle adil kullanım kotası vardır dediler. Kusura bakmayın ama kimsenin TTNET'e kızmaya hakkı yok. Bu milletimizin ürün veya hizmet alırken detaylara ne kadar az dikkat ettiğinin göstergesidir. Burda Ttnet iyi bir şirkettir demiyorum, bu konuda TTNET'in suçu bir ise TTNET'ten adil kullanım kotasını bilipte paketi alanın suçu üçtür benim gözümde.

04:50 'den izlemeye başla :)

[video=youtube;fxgO-QrWQlY]http://www.youtube.com/watch?v=fxgO-QrWQlY&context=C4459b9cADvjVQa1PpcFOrIoxa_rkQIw0el pCyukGf8bPz-8Mcs4s=[/video]

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben de çaktım imzayı inşallah bir şeyler olur..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

adil kullanım kotası, servis sağlayıcılara btk'nın emriyle zorunlu kılınan bir uygulama. bilindiği gibi ttnet en baştan beri bu uygulamayı esnek tutuyordu, belki her 10 kişiden 2-3 kişinin hızı düşüyordu, süperonline vs diğer sağlayıcılar zaten hiç uygulamıyordu, ama bu aydan itibaren kati olarak uygulamaya tüm servisler geçmiş durumda.

ben telekom çalışanıyım, benim bile hızım düştü :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kişi başı 10 defa imza atalım. Çok görünsün :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
04:50 'den izlemeye başla :)

[video=youtube;fxgO-QrWQlY]http://www.youtube.com/watch?v=fxgO-QrWQlY&context=C4459b9cADvjVQa1PpcFOrIoxa_rkQIw0el pCyukGf8bPz-8Mcs4s=[/video]

Ben TTNET için şöyle şöyle demiyorum. Diğer servis sağlayıcıları ile de karşılaştırmıyorum. Adamlar sözleşme koyuyor, herkes bunu bile bile alıyor. Sonra hız düşünce vay efendim benim hızım niye düştü. Burda yakındığım şey, milletimizin sözleşmeler hakkındaki bilinçsizliği. TTNET çalışanı değilim, TTNET fanı da değilim, aksine TTNET'in yetersiz kaldığını çok iyi biliyorum. Daha fazla tepki çekmeden hepinize bu yolda başarılar diliyorum :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
adil kullanım kotası, servis sağlayıcılara btk'nın emriyle zorunlu kılınan bir uygulama. bilindiği gibi ttnet en baştan beri bu uygulamayı esnek tutuyordu, belki her 10 kişiden 2-3 kişinin hızı düşüyordu, süperonline vs diğer sağlayıcılar zaten hiç uygulamıyordu, ama bu aydan itibaren kati olarak uygulamaya tüm servisler geçmiş durumda.

ben telekom çalışanıyım, benim bile hızım düştü :)
iyi de btk ya da bu tarifeleri sunan türk telekom.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
tabiki telekom sunacak, yurt dışı çıkış kanallarının tamamı telekomun elinde. hattın trafiği kaldıramadığı aşikar ve telekom btk'ya böyle bir fikir sunmuş, btk da kendince bu şekilde tertiplemiş. gündüz 16mb hızla youtube'da 480p video izlenilmiyor...

hahoway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
trnc arkadaşım kimse burda ben internet aldım hızımı neden düşürdüler demiyorki herkes sözleşmedeki maddeleri biliyo hiç değilse daha adil kotalar konulması yönünde isteklerini söylüyorlar sende hemen çıkıp bütün milleti cahil yerine koyma mesela bir telefon alırsın fiyatına göre malzemesi daha iyi olabilir dersin buda aynen böyle kota miktarı yada kotayı geçtikten sonra düşen hız bunların orantısız ve saçma olmasıyla ilgili tepkiler gayet doğal

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bastık imza bakalım. Şimdi imza bastık diye bizim hızları daha da düşürmezler dimi. zaten forumda ttnet'in adamı var :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tabiki telekom sunacak, yurt dışı çıkış kanallarının tamamı telekomun elinde. hattın trafiği kaldıramadığı aşikar ve telekom btk'ya böyle bir fikir sunmuş, btk da kendince bu şekilde tertiplemiş. gündüz 16mb hızla youtube'da 480p video izlenilmiyor...
tamam işte. burda ttnet'in topu BTK'ya atması komik. sanki kendisi sorumlu değilmiş gibi. ha ttnet ha türk telekom. :)

aynı durum bende de var. 16 mb hızla youtube'da videolar takıllıyor. altyapılar mevcut hızları kaldırmıyor. ancak burada da suçlu yine türk telekom.

madem altyapın elvermiyor, neden en düşük hızın 8 mb? tarifeleri 2 mb hızdan başlat. sonra isteyene 4,8,16... diye git.

bugün download miktarı yüksek olmayan bir kullanıcı için yani nette surf yapan, video izleyen, facebook-twitter kullanan biri için 2-3 mb hız yeterli. fazlasına gerek yok.

ancak telekom sırf pazarlarken "en düşük hızım 8 mb" diyebilmek için 1 mb kullnıcılarını bile 8 mb tarifeye geçirmeye çalışıyor.

sonra da adil kullanım (AKK) zımbırtısını ortaya çıkarıyor.

bence 8 mb AKK limitisz tarifen varsa aynı fiyata 4 mb gerçek limitsiz tarife de olmalı.

hız isteyen AKK'lı tarifeyi, download isteyen daha düşük hızlı "gerçek" limitisiz paketi tercih edebilmeli.

ama TT kullanıcılara bu opsiyonu sunmuyor. herkesi AKK'lı paketlere mecbur bırakıyor.

bu noktada da TT'nin savunulacak bir yanı kalmıyor. :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sitenin proxy ile açılması ilginç sunucu kaynaklımı ttnet kaynaklımı bu durum düşünülür :)

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Artık soygunculuğu,yalanı dolanı bıraksınlar.

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
öyle güzellikle olmaz. gideceksiz 1000 kişi toplayıp binasının önünde protesto edeceksin.
yaptıkları bini geçti adamların. yeter artık. kullanmadığımız halde yıllardır telefon faturası ödüyoruz.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Akşam imzalarım.

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
imzadan daha iyisini yapıp iptal ettiriyorum ay sonunda...