bir zamanlar Turkcell Fiber de akksız vardı btk kaldırttı onu akk olmaması gereken birşey.Kalksa ne olacak? Fiber den bahsediyoruz burda.
Yanlış anladın. Akk olmamalı zaten. Fiber bu kime yetmiyor da akk uygulanıyor. Böyle adaletin... Gerçi Türkiye'de adalet...bir zamanlar Turkcell Fiber de akksız vardı btk kaldırttı onu akk olmaması gereken birşey.
yok sana değil btkya...Yanlış anladın. Akk olmamalı zaten. Fiber bu kime yetmiyor da akk uygulanıyor. Böyle adaletin... Gerçi Türkiye'de adalet...
Abi sende upload da kotaya giriyor.. Bu yüzden ttnet tercih edilir, ya da uydunet.Kota işlemeye başladı. Ben dediydim hayal bu
Süperonline'de upload'da kotaya dahil bu çok kötü...Vay arkadaş yüklemeye de mi kota koymuşlar
Umut fakirin ekmeğiKalktı mı? Hea çok beklersiniz. Bizim ülkemizde olmaz öyle şeyler..
Neyse benim açımdan sıkıntı yok 0,67M.bit ile zaten siddin sene aşamam o limitiSüperonline'de upload'da kotaya dahil bu çok kötü...
upload kotayı etkilemiyor sadece gösteriliyor.Abi sende upload da kotaya giriyor.. Bu yüzden ttnet tercih edilir, ya da uydunet.
Tamam anladık netin hızlı
Etkiliyor nasıl etkilemiyor? Etkilemediğini bana nasıl ispatlarsın ?upload kotayı etkilemiyor sadece gösteriliyor.
Turkcell etkilemiyor diyordu kardeşim diyor superonline'ı o aldırttı...Etkiliyor nasıl etkilemiyor? Etkilemediğini bana nasıl ispatlarsın ?
kaynağı var mı? merak ettim şimdi, etkilemiyorsa çok iyi.Turkcell etkilemiyor diyordu kardeşim diyor superonline'ı o aldırttı...
şimdi oda upload kotayı etkiler demeye başladı...Ben sana upload'ın kotayı etkilediğini şöyle Süperonline'de yayımlanan bir maddeyi aynen kopyalayarak anlatayım.
Kampanya kapsamındaki limitsiz paket için aylık veri indirme (download) ya da veri yükleme (upload) hız alanlarının aşılmasından sonra ayın geri kalan günleri için veri indirme (download) hızı 3 Mbps’ye, veri yükleme (upload) hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir.
Demiştim..şimdi oda upload kotayı etkiler demeye başladı...