- Reaksiyon puanı
- 662
Bir artıyor bi düşüyor. Bazende net komple gidiyor. İyice cozuttu bunlar. Özellikle online oyunda deli etmeye başladı.
Bendede kota bilgisi yok yazıyor enteresan resimleri upoload ediyorum.akk kalktı galiba benim internet yalın dsl turkcell superonline kota yok nedenseEkli dosyayı görüntüle 257
Yarın belli olur ama, dün gece bayağı bir upload kullandım bugün içerisinde kotadan düşerse kalkmadı demektir, mobil uygulamada kota gözüküyor hiç kullanılmadı olarak gözüküyor hemde. Belli olur bugünYok daha neler..![]()
Benim hızımı dün 23:00 gibi hızlandırdılar, her ay 23:00 da hızı arttırıyorlar 00:00'ı beklemeden.Ayın ilk günü kota bilgisi görünmüyor zaten çoktan beri bende o şekilde
Süper Online kullanıyorum + Hala hızım 3M.bit şaka gibi
Benim hızıda eskiden bir gün önceden yükseltirlerdi ama artık ayın ilk günü değil ikinci günü yükseliyor hızBenim hızımı dün 23:00 gibi hızlandırdılar, her ay 23:00 da hızı arttırıyorlar 00:00'ı beklemeden.
Ülkemizde İnternet kullanıcılarının en büyük problemi olan Adil Kullanım Kotası, şuanda birçok şehirde kullanıcıları etkilemiyor. Resmî bir açıklama bekleniyor.
![]()
Ülkemizde İnternet servis sağlayıcılarının uyguladığı AKK yani Adil Kullanım Kotası uygulaması, belirli bir veri kullanımı sonrasında İnternet hızını 3 Mbps seviyesine düşürüyor.
BTK'nın geçtiğimiz günlerde yayınladığı 2016 yılı iş planında Adil Kullanım Kotası (AKK) ile ilgili çalışmaların bulunması, İnternet servis sağlayıcılarına bu konuda bir müdahale olabileceği için en azından AKK kotalarının daha yükseğe çıkarılması bekleniyordu.
Adil Kullanım Kotası Kalkmış Olabilir!
Akşam saatlerinden itibaren ülkemizde farklı illerden birçok kullanıcı, Adil Kullanım Kotası'na yakalandığı halde İnternet hızlarının normal seviyeye geri döndüğünü belirtiyor.
Ülke genelinde yaşanan bir sorun nedeniyle AKK'nin kalkmış olabileceği söyleniyor. Ancak, resmi olarak servis sağlayıcılarından herhangi bir açıklama gelmedi.
shiftdelete.net
:: Sizin İnternet hızlarınız ne durumda?