Adil Kullanım Kotası Kalktı mı?

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bazı bölgelerde akn nedir bilmeyenler var, Sivrihisar da yaşayan download aşığı bir dostumla konuştum belkide her ay kendi rekorunu kıryordur +150 gb harcıyor garanti, ama akn nedir bilmiyor. Her hangi bir hız düşmesi yaşamıyor buna bende şahit oldum.( Aynı tarifeyi kullanıyoruz, "8'e kadar limitsiz 50gb akn" )

sharaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rekabet olmadıktan sonra biz daha ttnetten çok kazık yeriz beyler:cursing: birde bizim toplumumuz koyun gibidir öyle hakkımı savunim felan demez adam sınırsız diyo alıyosun interneti 50 gb kota koymuş 8 mbit alıyosun 3 mbite anca çıkıyor bu kadar insanın hakkı elbet çıkar bir gün bunlardan:angry:
50GB Adil Kullanım kotası yıllardır var. Sözleşmeyi imzalarken okumayı akıl etseydin keşke.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben Süperonline'ye geçerken yoktu. Aylık 500 GB+ Download yapıyordum. Üstüne bide 350 GB+ Upload yapıyordum hız hiç düşmüyordu. Turkcell geldi ayın 2. günü mesaj attılar 100 GB Download 50 GB Upload'ı geçtiniz diye.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yıllardır 50gb değil 15 gb dı 25 gb oldu sonra 50 gb oldu.. ama bundan 1 2 sene öncesine kdar SÖZLEŞMEDE 15gb yazmasına rağmen ben 200 300 500 gb indirdiğim halde hızım düşmüyorduu :D 1 2 senedir millet kendini aşınca ttnet e çok yük bindi onlarda önlemlerini almaya başladılar yoksA 1 2 sene önce hiç kontrol yoktu :D