Soru Adidas Superstar 292TL!!! Gerçek Mi?

Reaksiyon puanı
85
Arkadaşlar aşağıda belirttiğim bağlantıda şuanda 292TL olan Adidas Superstar'ın satışı mevcut, yorumların çoğunda ayakkabının orjinal olduğu söyleniyor fakat bazıları da yan sanayi olduğunu belirtmiş ama şunu fark ettim anladığım kadarıyla ayakkabının satıcısı Adidas'dı yani çaka olma ihtimali sanırım yok, ayakkabıya bir bakar mısınız orjinal ise alacağım.

Bağlantı: Adidas Superstar Spor Ayakkabı C77124

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
çiçeksepeti başka kişilerin satış yapmasına izin vermediği için orjinal galiba ama garanti veremem.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,729
Birinci olarak satıcı Nost Sports gözüküyor. İkincisi güvenilmeyen satıcılarda çakma ürün çıkma ihtimali yüksek. Üçüncüsü orijinal ürün alırken Flo,Instreet gibi hem fiziki hem de e-ticaret mağazalarından alın. Veya bu marka ayakkabıları satan şehirdeki AVMlerdeki mağazaları işleten firmaların kendi veya e-ticaret platformlarındaki sayfalarından alınız. Mesela Bursa'da bulunan tüm AVMlerdeki Adidas,Nike,Puma mağazalarını Korayspor işletiyor. Ayrıca AVM dışında da kendi dükkanları var. Ben bu satıcının e-ticaret sitelerinde bulunan ürünlerinde indirim olunca alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çiçeksepeti başka kişilerin satış yapmasına izin vermediği için orjinal galiba ama garanti veremem.
Dikkatli bakmadınız galiba. Çiçeksepeti başka kişilerin satış yapmasına izin veriyor. Ürün satıcısına dikkatli bakınız.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Bu resimde ki ayakkabı ile aynı değil gibi geldi bana ya.

Süperstar yazısı bile sönük orjinalde nasıl parlak.

Not: Ayrıca Çiçeksepetinin aldında şöyle bir not var.

1633196011011.png

Reaksiyon puanı
85
Bilginiz olsun sanırım bildiğiniz şey yanlış olabilir.

Birinci olarak satıcı Nost Sports gözüküyor. İkincisi güvenilmeyen satıcılarda çakma ürün çıkma ihtimali yüksek. Üçüncüsü orijinal ürün alırken Flo,Instreet gibi hem fiziki hem de e-ticaret mağazalarından alın. Veya bu marka ayakkabıları satan şehirdeki AVMlerdeki mağazaları işleten firmaların kendi veya e-ticaret platformlarındaki sayfalarından alınız. Mesela Bursa'da bulunan tüm AVMlerdeki Adidas,Nike,Puma mağazalarını Korayspor işletiyor. Ayrıca AVM dışında da kendi dükkanları var. Ben bu satıcının e-ticaret sitelerinde bulunan ürünlerinde indirim olunca alıyorum.

Dikkatli bakmadınız galiba. Çiçeksepeti başka kişilerin satış yapmasına izin veriyor. Ürün satıcısına dikkatli bakınız.
Korayspor garanti bir şekilde ojinal ayakkabılar gönderiyor dimi?

Son düzenleme: