Adele Eurovision'a Mı Katılıyor ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Adele Eurovision'a Mı Katılıyor ?

thumbnail.php

İddialar doğru mu ?

Eurovision'un Türkiye cephesinde yaşanan heyecanı sürerken İngiltere'nin yarışma için adayının Adele olduğu belirtildiği konuşuluyor.

Yaşanan bu son gelişmeye Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo'nun Twitter'dan yaptığı yorum ise şöyle:

"Eurovision heyecanını atlatamamışken bir de Adele ile tanışacağımı öğrenmem, Bakü'ye gidemeden kalpten gider miyim diye düşündürüyor."

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Adele katılıyorsa sonuç belli :P

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Almanya'nın Eurovision adayı Rammstein diye konuşulyor..

Can Bonomo' nun Suçu Ne :?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ingiltere geçen sene eurovisiona Blue'yu gönderdi. rusya en popüler zamanında Tatu'yu gönderdi. ünlü göndermek birinciliği garantilemiyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bonibon öyle bir yorum yapmış ki yalnız kendisini zavvallı gibi görmüş :) her zaman dediğim gibi çok abartılıyor bu yarışma :D

disobedient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kadinin 6 tane grammy adayligi var ? eurovision ne alaka anlamadim ?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Adele her ne kadar yeni bir sanatçı olsada kısa sürede elde ettiği başarı tartışılmaz.Çok güçlü bir sesi ve çok güzel yorumu var.Dünya çapındada kısa sürede kazandığı ciddi bir hayran kitlesi ve seveni var.Kısaca ben Adele'in Eurovision'da şarkı söylemesini yakıştıramam.Eurovision berbat bir etkinlik bence.Çook amaçsız ve rezil bir yarışma.Dünya'da Eurovision'u bizim kadar ciddiye alan başka bir ülke yok !!!

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Adele her ne kadar yeni bir sanatçı olsada kısa sürede elde ettiği başarı tartışılmaz.Çok güçlü bir sesi ve çok güzel yorumu var.Dünya çapındada kısa sürede kazandığı ciddi bir hayran kitlesi ve seveni var.Kısaca ben Adele'in Eurovision'da şarkı söylemesini yakıştıramam.Eurovision berbat bir etkinlik bence.Çook amaçsız ve rezil bir yarışma.Dünya'da Eurovision'u bizim kadar ciddiye alan başka bir ülke yok !!!

Bizden daha çok ciddiye alanlarda var. Sen bide Azerbaycanı gör bu sene (:

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Adele'in böyle bir yarışmaya katılmaya ihtiyacı yok kaldı ki kendini ispat etmiş bir sanatçı komik sadece gülüyorum bu habere. Eurovision'a giden sanatçılar bir şekilde çıkış yapmaya çalışan ingilizcede B ya da C-list denilen gruptan, Adele A-List bir sanatçı dolayısıyla gerçek olduğunu sanmıyorum bu haberin :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
öyle yorumlar yazılımışki, sanki eurovisiona hiç şöhretli sanatçılar gitmiyor. yukarıda birkaç örnek verdim. saysak daha kim bilir kaç tane var.

artık eurovision bir şarkı yarışması değil. senede bir kez yapılan, avrupa çapında bir şov. yarışma kısmı işin tuzu, biberi.

bu yüzden yıllar yılı eurovisionu ciddiye almayan ingiltere gibi ülkeler bile artık şöhretli isimlerini yarışmaya yollar haline geldiler.

siz hala eurovisionu basit bir ses yarışması zannedin...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yine aklıma geldi :D

[video=youtube;uzdfOKy4WH0]http://www.youtube.com/watch?v=uzdfOKy4WH0[/video]

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eurovisionda genç sanatçılar kendilerini ispat etmek için katılırlar,adele yaş itibariyle genç ama büyük ödül kazanmış kariyerinin zirvesinde bir isim ve şarkısı da önem taşıyor kazanamam ihtimalini göze alamaz ve dolayısıyla katılmaz ama rammstein espirisine katılabilir ve forever rammstein

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Klipte mesaj var. :P

[video=youtube;_HhtKkhLz8U]http://www.youtube.com/watch?v=_HhtKkhLz8U&ob=av2e[/video]

Emel abla varken Adele de neymiş? :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bu olay internet efsanesine dönmüş doğrulayan bir kaynak göremedim ben.

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
ingiltere adına katılacakmış bende öyle duydum..

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Valla bende bu Adele' yi ilk defa duyuyorum :D

Ama gerçekten çok saçma bir yarışma. Müziğe göre değil, ülke ilişkilerine, siyasete göre oy veriliyor. Yarışmanın amacı en iyi müziği seçmek ama verilen puanlardan görülüyor neyin ne olduğu :mad:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Diğer ülkelerin popüler isimlerle katılma ihtimalinin olduğu bir yarışmaya bizde hiperüstü sanatçımız Ajdar ile katılmalıydık!

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adele tanmıyanlar çok şey kaçırıyosunuz cabuk youtube'den dinleyin. :D Inna,Rammstein ve Adele katıulacağı kesin gibi birşey bu bu isimleri duyunca bugune kadar açıp hiç bakmadım eurovision denilen yarışmaya merakta etmedim hatta umrumdaaa bile değildi. Ama sırf bu adele için açar bakarım usta nokta

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bi karar verin be, amma da göklere çıkardınız yarışmayı.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar Eurovision'a ya gözden düşmüş yeniden çıkış yakalamak isteyen bir sanatçı ya da yeni çıkmış ve ismini duyurmak isteyen sanatçılar katılır Avrupa'da bu yarışma Türkiyedeki gibi ölüm kalım meselesi olarak görülmüyor ve kimse tınlamıyor ha Adele ' e gelince yukarıda söylediğim kriterlerin hiçbirisine uymadığından katılması imkansız ...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
şahan abim ne diyor , ingilizler adeleyi aday göstermiş bu yarışma türkiyede abartılıyor diyenlere diyecek laf bulamıyorum

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Adele'nin sesi güçlü, Rammstein ise apayrı bir dünya, bilen bilir yine sahnede çıkarlar bir yerlerden :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Dinledim ve beğenmedim, bu kadar abartılacak biri değil bence ya da bana hitap etmedi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3 sayfadır bu soru soruluyor ve sabırla cevabı veriliyor. ben de ilk okuduğumda kim bu ya dedim ama sormak yerine youtube'a yazdım ve kim olduğunu gördüm. videosu 226 milyon kere tıklandığına göre önemli biridir :)