Neptunas
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Adblock Plus eklentisi, Adblock'un üst versiyonudur. İnternette dolaşırken aniden çıkan reklamlar, link kısaltma sistemlerinde çıkan +18 reklamlar, youtube'de rahat video izlettirmeyen reklamlar, sitelerdeki internettenizi yiyen reklamlar, kısacası tüm internet sitelerindeki reklamları tamamen engeller. Ve hiçbir reklam görmessiniz garantisini de veriyorum birtane bile reklam görmezsiniz. Rahat film izlersiniz. Bu reklamlar internetinizi harcıyorlar ayrıca sitelere girişte reklamların yüklenmesi internet hızınızı etkiliyor. Youtube'de dolaşırken hiçbir reklam görmiceksiniz. Ben 6 aydır kullanıyorum ve buyrun sonuçlarım :
Toplamda 283.422 Engellenen Reklam
Sık sık internetten film izleyenlere, youtube'de dolaşanlara, bloglarda ve web sitelerinde dolaşanlara, Sosyal medya'da dolaşanlara tarayıcı oyunu oynayanlara kısacası tüm internet kullanıcılarına önerimdir bu eklenti.
Aynı zamanda siteye girdiğinizde reklamların engellemesini istemiyorsanız hemen sağ üstteki eklenti alanından Adblock'a tıklayıp Bu sitede etkin butonuna basın ve o site hemen güvenli bir site olsun yani size hiçbir sıkıntı yaşattırmaz bir eklentidir. İndirmesi tamamen ücretsiz bir tarayıcı eklentisidir. Aşağıda indirin.
Kurulum Videosu
Google için : Adblock Plus
Opera için : Adblock Plus
Firefox için : Adblock Plus
Orjinal sitesi : Adblock Plus - Surf the web without annoying ads!
YAZAR : NEPTUNAS
Son düzenleme: