Adanalı'ya yeni bir isim katılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adanalı dizisinin başrol oyuncularından Selin Demiratar'ın diziden ayrılmasından sonra, kadroya yeni bir isim katıldı...

26012010151620.jpg

Kuzey Prodüksiyon’un yapımını üstlendiği ekranların reyting rekortmeni dizisi ADANALI’nın kadrosuna yeni bir isim katılıyor: Eda Özerkan.

Daha önceleri farklı dizilerde gördüğümüz (Aşk-ı Memnu dizisindeki Behlül karakterinin nişanlısı) Eda Özerkan’ın canlandırdığı karakterin adı Nazlı. Nazlı (Eda Özerkan) ile Maraz Ali’nin karşılaması Maraz Ali’in polislerden kaçmak için bir araba çalmasıyla başlıyor. Çaldığı bu arabanın sahibi de Nazlı (Eda Özerkan). Bu tesadüften sonra her şey farklı bir hal alıyor ve macera kaldığın yerden devam ediyor.

KAYNAK

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Harika oynuyor bu kız ya. Bayılıyorum valla. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maraz Ali'ye yakışan kız budur işte. :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bu diziyi bendemi izlesem ne yapsam... İlk bölümleri iyiydi sonları bozdular...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Rezil bir dizi bu yahu.:) Adana'lı olmam sebebiyle, ismi için birkaç bölüm izlemeye çalışmıştım. Lakin yok arkadaş, ne Adana'lı nedir, nasıl olunur, nasıl konuşur haberleri var, ne de dizi genel anlamda bir şeye benziyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Rezil bir dizi bu yahu.:) Adana'lı olmam sebebiyle, ismi için birkaç bölüm izlemeye çalışmıştım. Lakin yok arkadaş, ne Adana'lı nedir, nasıl olunur, nasıl konuşur haberleri var, ne de dizi genel anlamda bir şeye benziyor.
Zaten pekte o kadar tutmadı.... Birazcık tuttuysada Oktay Kaynarca nıın sayesinde.... Şimdide bu kızla bişeyler yapmaya çalışacaklar....

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bende bir kaç bölüm baktım ama hiç ısınamadım diziye.Eğer TV'de hiç birşey yoksa mecbur bunu izlerim :)

T o r r e s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nasil hic tutmadi? Ilk bolumlerde zirvenin birincisiydi. Bircok bolum icin oyle kaldi. Herkes bunu izliyordu o zamanlarda. Ama birinci sezonun sonuna geldiklerinde cok bozdular. Ikinci sezonda ayni gitti ama sonunda simdi toparladilar, izlemeye devam ne diyelim. Iyi ki bu kiz geldi, Maraz Ali ile cok uyumlular.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Dizilerin büyük kısmı öyle. Biri gider, başkası gelir :P

T o r r e s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet cok ucuz bir dizi. Ondan kibris'a gidip binlerce para harciyorlar ferrari gibi arabalarla gezinirken. Hemde boyle bir sahneyide sirf oylesine cekiyorlar. Amac yok bile. Yani adamlarin parasi var, istedigi gibi harciyorlar. Ucuz degil sadece Tayfun Guneyer senaryocu degismeli. Ucuz olsa boyle oyuncular oynamazdi. Buyuk para donuyor ortalikta.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
ilk bölümü iyiydi Sonra Saçmaladılar 10 dakika bakışma sahnesi olurmu bir dizide :D izleyici kitlesi genellikle çocuklar :D

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
(Akasya Durağı)x2=Adanalı :)

T o r r e s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ve Maria karakteri Nevzat mudurun tarafindan olduruldu...

Maraz Ali'de Nazliyi luks bir dugunden kacirmaya calisiyorlar. Dizi icin ne kadar para harcandigi buradan belli oluyor.. Adamlarin parasi bol, sadece bu diziyi sacma eden sahis Tayfun Guneyer'dir. Ama neyseki son iki bolumde mantik yerin yerlesiyor ve super bir dizi yineden olmaya basladi.. Bundan baska bir dizi izlemiyorum zaten artik..

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Adam ucuz derken harcadıkları oparadan bahsetmiyor... Ya da ben öyle sanıryorum. Gerçekten saçma bir dizi. Arka Sokaklarda öyle :) Adam Dürbünlüyle ayağına sıkıyor ayakta kanyok :D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Türkiye 'deki dizilerin hepsinde mantık hatası var. Onları saymaya kalkarsak saymakla bitmez.

Misal Kurtlar Vadisinde adam 10-20 metreden polatı vuramıyor :) Bu hatalara katlanıp izlices işte :D