Adanalı dizisinden şok ayrılık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
demek ki izleniyor, izliyoruz ki kanal bu kadar tutuyor, bu kadar izlenebilmesi sizi rahatsız ettiyse gidin aşkı memnunu izleyin :D hangi dizi saçma sapan işler yapmıyor ama adanalı saçmada olsa komiktir.

en azından aşkı memnu göze hitap ediyor :dirol: her ne kadar yastık muhabbetinden sonra youtube sayesinde tanışsakta :wink: neyse saçma olduğunu bildiğiniz halde dizinin izlenmeye devam edilmesi ve komik gelmesi ayrı bir mevzu (şimdi kalkıpta sen bize ne izlyeceğimizi söyleyemezsin gibi saçma polimik yaratmaya çalışacak arkadaşlara söyliyim öyle bir niyetim yok ben içimden gelenleri söyledim :D) Zaten Türk yapımı adam gibi bir dizi yok Kurtlar vadisini bir kaç izledim prodiksüyon gerçekten başarılı fakat eksikleri yok değil :thumbup1:sürçü lisan ettiysem affola :blushing:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
en azından aşkı memnu göze hitap ediyor :dirol: her ne kadar yastık muhabbetinden sonra youtube sayesinde tanışsakta :wink: neyse saçma olduğunu bildiğiniz halde dizinin izlenmeye devam edilmesi ve komik gelmesi ayrı bir mevzu (şimdi kalkıpta sen bize ne izlyeceğimizi söyleyemezsin gibi saçma polimik yaratmaya çalışacak arkadaşlara söyliyim öyle bir niyetim yok ben içimden gelenleri söyledim :D) Zaten Türk yapımı adam gibi bir dizi yok Kurtlar vadisini bir kaç izledim prodiksüyon gerçekten başarılı fakat eksikleri yok değil :thumbup1:sürçü lisan ettiysem affola :blushing:
Aşkı memnu Kitabın Yazarı Halid Ziya Uşaklıgil kitabını okudunmu bilmiyorum ama dizideki gibi kitapta yazılanlar ile bir örtüşmüyor yani senaryollar kitapda yazıldığı gibi aynı değil, aşkı memnu izlenebilecek bir dizi değil ahlak bakımından yoksun bir dizi, kimse adam gibi topluma örnek olacak dizi yapmazlar, dizilerde olan sahneler vatandaşımızı etkiliyor ve türkiyede ahlaki ve örf ve adetlerimiz yok oluyor.

kurtlar vadisi güzel bir dizi bende izliyorum ama bazı saçma noktalarıda varki kendilerine edilen ateşde her hangi bir vurulma sahnesine rastlıyamayız, avrupadaki filimlere bakıyorsun çok gerçekci sahneler yer alıyor, hatta kobra takibini izlermisin kanal a`da yayınlanıyor yeni bölümleriyle hatta o dizide birde türk var çok gerçekci sahneler var dizi dediğin böyle olmalı değilmi.

erdemly

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten eskisi gibi tadı yok değişen bi şey olmaz