Adanalı dizisinden şok ayrılık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Adanalı dizisinden şok ayrılıkHangi başrol oyuncusu diziden ayrıldı?

adanalikuut.jpg

Nejat İşler’in “Kapalıçarşı” dizisinin kadrosundan ayrılmasının ardından şok bir ayrılık da “Adanalı” dizisinde yaşandı.
Dizinin başrol oyuncularından Selin Demiratar, dizinin kadrosundan ayrıldı. İki yıldır dizide rol alan Demiratar, geçen yıl Maraz Ali karakterini canlandıran rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt ile aşk yaşamaya başlamıştı. “Sevgiliyle dizi çekmek çok zor. Bence sevgililer aynı projede rol almamalı” diyen Demiratar, projeden ayrıldı. Demiratar, önümüzdeki hafta ekrana gelen bölümde rol gereği öldürülecek ve diziye veda edecek.

Selin Demiratar
selin-demiratar.jpg

KAYNAK

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Biri gider biri gelir ama oyuncu değişiklikleri dizilerin tadını kaçırıyor genelde.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Kaynak iyi öyle kalsın.

Bu kızın çok soğuk bir yapısı var acep normal hayatta da öylemi ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Eveet. Ben beğenmiyordum zaten. "Acı hayat"ta yaptığı yamuktan son soğumuştum :D

Son bölümde silah tutumuştu ve ne olacak gerçekten merak ediyorum :s

Niçin silah tutsun ki? Mantıksız.

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Atv yavaş yavaş yalan oluyo krizden çıkamadı heralde ya izlenme ortanı dizileri kaybediyor yada oyuncuları yada başka şeyleri.:laugh:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Attila komutan vurdu idil resmen ayrıldı
pis.png
ellerine sağlık attila komutan
pis.png

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Alıntının alıntısı olmuş haber. :D

Diziyi bi onu görmek için izliyordum desem yalan olmaz. :D Bundan sonra hiç izlemem. :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Aşkım ayrılıyor diziden parayı beğenmedi..:D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Profesyonel olmayınca böyle oluyor. Ben İmirzalıoğlu'na şaşıyorum. O kadar kadınla dizi çekiyor helal olsun hiç biriyle çıkmıyor. 6 yıldır hatunun biri ile sevgili. Ne sabır varmış adam da ya...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bugün izlediğimde diziden ayrılacağını o an komşu söyledi. Maraz Ali ile konuşurken-İdil gizli bir ajan olduğunu söylüyordu heralde.. O kısımdaydı- filmin senaryosu da iyi bir şekilde değişti sanki.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
aslında dizinin senaryosu çok ilginç bir şekilde Kurtlar Vadisi formatına dönüyor derin ilişkilere el atmaya başlıyorlar ancak dizi bir türlü Kalite konusunda istenen seviyeye gelmiyor... Bir de bu senaryo bu şekilde ağırlaşırsa seyirci profili nedeniyle kan kaybedebilir...

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
çok sayıda yabancı filmleri izleyenler, adanalı dizsinini bazı sahnelerinin çalınmış esinleniş olduğunu görmektedirler.

Bu bayan çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Zaten oyunculuk yeteneği yok beceremiyor bu işi

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hala herkeste acı hayat dizisinin izleri kalmış ilginç!!

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Profesyonel olmayınca böyle oluyor. Ben İmirzalıoğlu'na şaşıyorum. O kadar kadınla dizi çekiyor helal olsun hiç biriyle çıkmıyor. 6 yıldır hatunun biri ile sevgili. Ne sabır varmış adam da ya...

Bence Kenan Türkiye'nin en yakışıklı, en karizma ve en iyi oyuncusu. Ona yakışan birini göremedim daha ben :wink:

hala herkeste acı hayat dizisinin izleri kalmış ilginç!!

Unutulur mu be! Ne zaman görsem "ulan Nermin ben senin..." diye başlayan cümleler kuruyorum :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
adanalı saçma bir dizi olsada insanın keyfini açacak, güldürecek bir dizi hoşuma gidiyor kaçırmıyorum, zaten bu kadının diziden ayrılması iyi oldu çok soğuk kanlıydı beceremiyordu.

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
aman ne üzüldüm berbat bi dizi hiç birinde adam gibi gibi bi oyunculuk yok senaryo yok berbat yani

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
etrafımda onca kişi bu diziyi görünce hemen kanalı değiştiryor bende dahil acaba hala nasıl devam edebiliyor bu saçma ötesi dizi onuda anlayabilmiş değilim :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
etrafımda onca kişi bu diziyi görünce hemen kanalı değiştiryor bende dahil acaba hala nasıl devam edebiliyor bu saçma ötesi dizi onuda anlayabilmiş değilim :D
demek ki izleniyor, izliyoruz ki kanal bu kadar tutuyor, bu kadar izlenebilmesi sizi rahatsız ettiyse gidin aşkı memnunu izleyin :D hangi dizi saçma sapan işler yapmıyor ama adanalı saçmada olsa komiktir.