Zaten deprem Adana'yı tamamen etkilemiş değil. O halde durumlar çok kötü. Biz hiçbir zaman depreme hazır olamayacağız.Aynen Celal ve Naci hoca bu bölge de bekliyor yeni depremi. Bence ülkemiz de hiç bir şehir güçlü bir depremi kaldırma konusunda güven vermiyor. Adana da dahil.
celal hocaya katılmamak elde değil biz millet olarak şark kafasından çıkmadığımız sürece hiçbir sorunumuz çözülmez.Zaten deprem Adana'yı tamamen etkilemiş değil. O halde durumlar çok kötü. Biz hiçbir zaman depreme hazır olamayacağız.
Aynen öyle.celal hocaya katılmamak elde değil biz millet olarak şark kafasından çıkmadığımız sürece hiçbir sorunumuz çözülmez.
Evet. Videolardan bile belli oluyor.Kaldıramaz Süleyman Demirel ve Turgut Özal'ın yarısı ağır hasarlı. Deprem sağa sola değil alttan alttan vurdu bizzat kendim hissettim.
Hiçbirimiz hazır değiliz.Hiçbirimiz yeni bir depremi kaldıramayız.
Bizim halkımız önemsiyor fakat devletin umrunda değil. Bak Haluk Levent deprem alanına gitti orada yardım etti şimdi Soylu stüdyodan konuşuyor. Aynı şekilde Haluk Levent 98 depreminde askerdeyken de enkazdan insanlar kurtarmış. Belki o gün internette görmüşsündür Deli Mi Ne? enkazdan arkadaşının annesini kurtarmış. Şimdi bizim belediye pazarının orada Mustafa Özarslan insanlarla beraber yardım topluyor. İşte yemek, kıyafet, ayakkabı vb. Ama devlet sadece oturduğu yerden konuşsun. Cumhurbaşkanı'da sahalara çıkmıyor. Devletin umrunda değil. AFAD ekipleri boş.Sadece adana değil Türkiye'deki hiçbir şehir güçlü depremi kaldıramaz maalesef.