Ad-block hakkında

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
chrome kullanıyorum bu reklam engelliyici ad-block kurmadan önce sorum olacak bu ad-block tüm web sitelerinizdeki verilerinize erişme yazıyor yani şifrelerimi felan öğrenebilirmi face olsun twitter olsun

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
chrome kullanıyorum bu reklam engelliyici ad-block kurmadan önce sorum olacak bu ad-block tüm web sitelerinizdeki verilerinize erişme yazıyor yani şifrelerimi felan öğrenebilirmi face olsun twitter olsun

Hayır şifrelerine ulaşamaz.

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
peki web sitelerinizdeki verilerinize erişebilir tam olarak ne demek oluyor

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ulaşıp ulaşmayacağı konusunda bilgim yok ama Adblock Plus olmadan bırakın interneti yeni yıla girmem :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
peki web sitelerinizdeki verilerinize erişebilir tam olarak ne demek oluyor

Emin değilim ama reklamı engellemek için çerezleri kullanıyor olabilir. Çerezleri kullanması web sitelerindeki verilere erişim anlamına geliyor. Fakat net bir şey söylemek istemiyorum, en iyisi mail atarak sorup öğrenin.

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tam adını bilmiyorum ama banner reklamlarınıda engelliyormu

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Birçok reklam içeriğini engelliyor, engellememiş olanları da istersen kendin filtre listesine ekleyebiliyorsun.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Açık olan pencredeki öğeleri tarıyor. Zaten başka türlü çalışamazdı.

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
banner şumu oluyor mesela bir sitedesin o sitenin içinde gizli bir reklam veya başka site açılıyor bumudur

pixelnino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky 2013 kurduğunda Chrome'a "reklam başlığı engelleyicisi" adında bir eklenti geliyor ve AdBlock un yaptığı şeyi yapıyor. Adblock a güvenmiyorsan Kaspersky kullanabilirsin :) bu arada bende AdBlock kullanıyorum :)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Adblock Plus kullanmak; Şampiyonlar ligi finali olan Galatatasaray - Barcelona maçını izlediğiniz sırada her dakikanın 30 saniyesi reklam koyan kanalın size sinir krizleri geçirttiği anda, birinin sizi moleküler transportasyon yoluyla stada göndermesidir. :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayır, fakat LastPass eklentisini kullanırsan bu soruyu sorman daha makul olur.

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaspersky 2013 kullanıyorum reklam başlığı engelleyicisi aktif olduğu halde reklamları engellemiyor sizde durum nedir acaba..

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
AdBlock - AVG Do Not Track - DoNotTrackMe bu 3'nü kullanıyorum reklam nedir unuttum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hangi sitede kaç saniye kaldığına bile ulaşırlar. böyle para kazanıyor onlar. şifre ulaşır mı? bilmem kim napsın senin face şifreni. adamın işi gücü yok sanki.