Acun Ilıcalı, Instagram Canlı Yayın Rekoru Kırdı!

Bu konuyu okuyanlar

Batuhan Sertol

Bank of Base
Katılım
25 Şubat 2019
Mesajlar
472
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
489
Puanları
63
Acun Ilıcalı Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. Uzun süredir ülkemiz içerisinde de televizyon programları muhabirliği ve son yıllarda da kendi kanalını alarak prodüksiyon yapan TV hizmeti veriyor.



Acun Ilıcalı, Uzun süredir ülkeler arası ve bizim ülkemiz Türkiye'de de Survivor adı altında bir yarışma programı başlatıyor. Bu program içerisinde bu yıl 2020 itibariyle farklı bir ödül oyunu oynanmaya başlanmıştı. Bu ödülü kazanan takım oyuncuları Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından bir canlı yayın açacaktı. Ve bu canlı yayında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayarak etkileşim kurmayı sağlayacaklardı. 1 kez daha bu oyun oynanmıştı daha önceden ve kazanan Ünlüler olmuştu. Dün oynanan bu oyunun Gönüllüler takımı kazandı ve Bugün öğle saatleri itibariyle canlı yayın açıldı.

adsada.JPG


Gönüllüler Takımına gelen destek izleyici sayısından belli oluyordu. Acun Ilıcalı'nın açmış olduğu Instagram hesabındaki canlı yayınında anlık olarak 1 Milyon izlenme alarak Türkiye Canlı Yayın İzlenme Sayısının Rekorunu Kırmış Oldu!
 
Üst