Açtığım Konular Siliniyor ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hangi konun silinmiş? Mesajlarınıza da dikkat edin biraz. Moderatörler hakkında atıp tutmayın.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
O başlıkların yetkilileri kimler ise ona mesaj at, yada bölüm moderatörü hakkında görüş öneri şikayet diye konular mevcut, oralarda dile getir sorununu:)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sen Konunun Linkini Kaydet Bi yere Bi Dahaki Sefere Konular Kolay Kolay Silinmez Kapatılır ama Silinmez

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Açtığına emin sin mi ?

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aow.kusura bakmayın forum özürlüyümdür.taşınıyormuş mesajlarım :) istatistik bölümümü ne varmış bilmiyordum.neyse tekrar pardon.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Profillerimizden açtığımız konuları kontrol edebiliyoruz. Oradan bakarak daha iyi bir fikir edinebiliriz. Eğer konunuz taşınmışsa ilgili kategoriye girdiğinizde bulamazsanız, silinmiş olduğunu düşünebilirsiniz. Dediğim gibi en iyisi üye profilinden kontrol etmekdir.

Ayrıca;

İsterseniz ilk mesajınızın sonunda modlar ile ilgili bir ifade vardı. Onu silebilirseniz, çok güzel olur.

Saygılar.

scorpion20

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hangi konun silinmiş? Mesajlarınıza da dikkat edin biraz. Moderatörler hakkında atıp tutmayın.

woow çılgın moderatör :) neden bu kadar sert tepki verme gereği duydunuz anlamadım yönlendirmeniz daha doğru olmaz mı sevgili moderatör :clap:

arakli

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bende 2-3 kez açtığım konu silindi.. açılan sayfayı yeniliyince ortada konu yok.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Detaylı aramada kendi adını yaz üyelerde ara tüm konularını göster de. Silinen konular kategorilerde görünüyor yine de.

Evet Alia biraz daha ılımlı cevaplar yazmalı. Bu sertlik gerçekten gereksiz.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Üye sayısının çokluğu, buna paralel olarak sorunlu üyeler gerdiği mod arkadaşlarımızın; bazen elden olmadan agresif davranmasına neden olabilir. Sonuçta masumane bir başlık bile gereksiz ve hiçte hak etmediği bir konuma sürüklenebilir.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Detaylı aramada kendi adını yaz üyelerde ara tüm konularını göster de. Silinen konular kategorilerde görünüyor yine de.

Evet Alia biraz daha ılımlı cevaplar yazmalı. Bu sertlik gerçekten gereksiz.

Adamın ilk mesajındaki üslubuna uygun bir cevap vermiş bence Alia. Herkes ettiğini bulur.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Evet o cümleyi görmemişim. Zaten banane kendi aralarında anlaşırlar kabak dönüp dolaşıp bana patlamasında :)

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Adamın ilk mesajındaki üslubuna uygun bir cevap vermiş bence Alia. Herkes ettiğini bulur.

Adamdan kastın :hammer:Tamam dedik bilmiyoruz kullanmayı özrümüzüde diledik.Benim üzerimden aranızdakileri halletmeyin.Ne beni gerin ne kendiniz gerilin.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Konuyu biraz mod germiş bence

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Benim bir şey gerdiğim yok ortada.

Sana da kafayı mı yedin diye bir sorayım bakalım ne tepki vereceksin? Bilip bilmeden yorum yapmayın.

Hadi kolay gelsin...

Bu arada o laf bize söylendi mustang ben sana söylemiyorum yanlış anlama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...