Acronis true image yedek alma

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pc'yi yarın garantiye vericem,format attım programları güncellemeleri vs.. herşeyi yüklücem,garantiye gidince %99 format atcaklar pc geldiğinde tekrar programları,ayarları,güncellemeleri yapmak istemiyorum,herşeyi halledince sistemin yedeğini almak istiyorum pc geldiğinde şuanki sistemi pcye yüklemek istiyorum bunu nasıl yapıcam true image'da boot falan diyosunuz pek anlamadım,ben sistemi true image'dn çalıştırmak değil var olan sistemi yüklemek istiyorum sürekli usb takılı mı olacak pcde true image dan çalıştırmak için anlamadım

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
bir diskin imajını almak diskin o anki fotoğrafını çekmek gibidir. Eğer sistemindeki yazılımsal bir sebepten dolayı format atıp düzeltirler ise ve sen bilgisayarın geldiğinde bu imajı geri yükleyeceksen, hiç gönderme. Çünkü göndermeden önceki hali olacaktır.

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
donanımsal bir sorun var,formatlama ihtimalleride var onun için sistemi hazır hale getirip pc garantiden geldiğinde hiç program,güncelleme,ayarlar ile uğraşmak istemiyorum çok sıkıcı geliyo artık baydı resmen,onun için hazır hale getirdiğim sistemi eğer pc formatlı gelirse nasıl geri yüklerim formatlamadan program kurma vs.. ile uğraşmadan

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayın modum donanımsal bir sorun ekran kartında sorun sanırım driver falan bi değil herşey güncel olduğu halde sorun devam ediyo,yazılımsal birşey değil %99.99 :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sistem sürücüsünün (C'nin) yedeğini al (disk or partition backup).

Bilgisayar gelince de Acronis'i kur. Recoverden yedeğini göster. Oradan sistemi aynen geri getirirsin. Boot falan demişsin gerek yok. Masaüstündeyken rahatlıkla yaparsın. Ben çok yedek alıp geri yükledim bu program ile.

kazuya89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ALLAH razı olsun format,programları kurma,ayarlama,güncelleme kurtulmak istiyorum :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yalnız yedeğini -varsa- harici bir diskte de saklaman yararlı olacaktır.