Malmedy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,059
Arkadaşlar şu an çok açım ve yemek yiyemem. Bu hissi nasıl bastırabilirim?
Konuyla pek alakası yok ama kilon kaç?Hiçbirşey yiyemem.
33Konuyla pek alakası yok ama kilon kaç?
Haydaaaa
Haydaaaa. Hocam tavsiyem oruç tutuyorsan eğer, 2 gün sonra bayram. 2 gün daha dayan
Bir sorum daha var kardeşim kusura bakma da. Neden hiçbir şey yiyemem dedin? Allah korusun bir hastalığın yok değil mi?Maalesef tutmuyorum. Daha hazır hissetmiyorum kendimi. Bu kiloda olmam biraz anormal aslında ama nasıl bastırıcam?
Bir sorum daha var kardeşim kusura bakma da. Neden hiçbir şey yiyemem dedin? Allah korusun bir hastalığın yok değil mi?
Süt içebilirsin evde varsa. Tok tutuyor bayaBir hastalığım yok ancak saat 21:30 da aç değildim. Ailem yemek yedi sonra bu saatte acıktım aileme sordum bizimle yeseydin dediler. 21:30 da toktum baya.
Çoluk çocuk bastı foruma iyice... Her yıl yaş ortalamamız bi 5 yaş daha düşüyor. Sonumuz hayrolsun.
Yok, ben bildiğin çocuklardan değilim. Çok iyi dert arkadaşıyım. Oldukça olgunum. boyum 1.70 olsaydı bunları söylemezdiniz. Önyargıyla yaklaşmayın insanlara lütfen.Annenler kızdıysa gizliden gidiyorsun dolaba zeytin peynir araklıyorsun az da ekmek.Şarkısı bile var annee karnım acıktıı baktım dolap açıktııı??
Su iç en temizi o çok içme ağrı yapar
Ama ben ciddiydim kiYok, ben bildiğin çocuklardan değilim. Çok iyi dert arkadaşıyım. Oldukça olgunum. boyum 1.70 olsaydı bunları söylemezdiniz. Önyargıyla yaklaşmayın insanlara lütfen.
Tarçın veya limon nane gibi şeylerle aroma kat. Bende düz suyun tadını sevmiyorumHiç su içesim gelmiyor. Daha çok kusacak gibi hissediyorum açken su içtiğimde.
Hatta bir dal nane (tercihen taze) yarım limon bir dilim salatalık 5 tane de karanfille enfes bir tadı oluyorTarçın veya limon nane gibi şeylerle aroma kat. Bende düz suyun tadını sevmiyorum
O kadar uzun süredir buralardayız ki artık insanların yazdıklarından yaşını tahmin edebiliyoruz. Yadeyse biz senin ne yaşını biliyoruz ne de boyunu.Yok, ben bildiğin çocuklardan değilim. Çok iyi dert arkadaşıyım. Oldukça olgunum. boyum 1.70 olsaydı bunları söylemezdiniz. Önyargıyla yaklaşmayın insanlara lütfen.