Açılmama sorunu

burakwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar, telefonum J7 Prime kapandı ve açılmıyor, herhangi bir hasara neden olucak bişey olmadan kapandı ve açılmıyor recovery modda başlatmak istedim hiç cevap vermiyor telefon yardıma ihtiyacım lazım. Dip Not: Korona virüs tedbiri ile telefonumu servise veya tamire göndermek istemiyorum.

Semihx06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
başka bi batarya ile deneyin batarya nın büyüklüğü önemli deil sadece o bakırlar deysin yeter

burakwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
başka bi batarya ile deneyin batarya nın büyüklüğü önemli deil sadece o bakırlar deysin yeter
Yardım etme isteğin için teşekkür ederim, J7 Prime telefonlar eski nesil telefonlar gibi arka kaplık çıkartılıp bataryası değiştirilemiyor maalesef, değiştirebilmek için ekranı sökmek gerekiyor, sorun acaba bataryadan dolayı olabilir mi?

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Hiç güncelleme yapınız mi?
Yardım etme isteğin için teşekkür ederim, J7 Prime telefonlar eski nesil telefonlar gibi arka kaplık çıkartılıp bataryası değiştirilemiyor maalesef, değiştirebilmek için ekranı sökmek gerekiyor, sorun acaba bataryadan dolayı olabilir mi?

Semihx06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
aslında olabilir ama kesin ondandır diyemem

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Anakart gitmiş olabilir eğer bataryadan değilse..

su falan temas etmedi değil mi ?

ekran da gitmiş olabilir

burakwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Anakart gitmiş olabilir eğer bataryadan değilse..

su falan temas etmedi değil mi ?

ekran da gitmiş olabilir
Su teması olmadı ve hasar almadı telefon, uzun 2016 yılından beri telefonu kullanıyorum güncellemelerini hep yapmışımdır, telefon elimde çok durmaz yani sorun anakart ile olmayabilir, benim düşüncem bataryadan dolayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç güncelleme yapınız mi?
Güncellemelerini eksik etmem.

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Merhabalar, telefonum J7 Prime kapandı ve açılmıyor, herhangi bir hasara neden olucak bişey olmadan kapandı ve açılmıyor recovery modda başlatmak istedim hiç cevap vermiyor telefon yardıma ihtiyacım lazım. Dip Not: Korona virüs tedbiri ile telefonumu servise veya tamire göndermek istemiyorum.
koronavirus nedeniyle kolonyani telefona fazla vurmus olmayasin :D

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Yaparken sistem güncelleme şarj 5 10 arasında telefon bozabilir.

burakwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Yaparken sistem güncelleme şarj 5 10 arasında telefon bozabilir.
Daha önceden de olmuştu telefon aynı şekil kapanmıştı ve bi kenara koymuştum 2 gün sonra falan kendi kendine açıldı, yine kapanınca bende bu sefer tekrar açılır ümidi ile bi kenara koydum ama 2 haftadır tık yok.

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
e gidib yeni sistem yukleyeceksin ya da kendin biliyorsan yapa bilirsin

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
ben kesin olarak bilmiyom ama sd karta android indirib(q10 indir bence) dene belki olur

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Telefonu servise götürmeden yapabileceğin bir çözüm yok sanırım,bende j7 prime kullanıyorum 3 yıldır, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

akin.1981

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim geçmiş olsun. Geçen bir arkadaşın telefonuda öyle olmuş bana getirdi internetten araştırdım biraz biraz bilgin varsa anlıyorsan bu işten odin programı ile yazılım at ben downlaod moduna alabildim orjinal romunu bulup indirdim kurdum eskisinden iyi oldu. Ama arızanın nedenini bilmek lazım. Şarja takınca titriyor mu yani tepki veriyormu?

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Benim discovery gece şarja takıp yattım sabah uyandım telefon yanıyor. Başlangıçta ki marka ekranında kalmış. 1 ay vardı garanti bitmesine. Gönderdim ana kartı yanmış. Anakart yandığından değiştirip gönderdiler. Aklında bulunsun diye yazdım.