Acill internete bağlanamama sorunu ilk kez duyuyorum:)

negrokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi arkadaslar benim bir arkadaşım dün evini tasıdı pc kurulumunu yaptı internet bağlantıları felan herşeyide tam ancak dün internete girerken şöyle bi hatayla karşılaştı hiç bir anlam veremedim yardım ederseniz sevinirim...

internet baglantının http ve htpps web sayfaları için geri getirildi ancak windows ftp kullanarak internete bağlanamıyor.ftp yi ftp://microsoft .com şeklinde kullanıp kullanmadığınızı belirlemek için adres çubuguna bakın.ftp yi kullanamamanızın nedeni bu pc deki güvenlik duvarı ayarları olabilir.ftp kullanmaya calısıyorsanız, ftp bağlantı noktası (21) için güvenlık duvarı ayarlarınızı denetleyin.

şeklinde bir hata raporu var yardımcı olursanız sevinirim...

negrokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım pek yardımcı olan cıkmadı:D

cnr22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acıkcası ben bişi anlamadım yazdıklarından :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Güvenlik duvarı baya bir duvar örmüş :)

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
windows güvenlik duvarına bak. xp mi kurulu, vista mı , win7'mi. yoksa linux ve benzeri bir şey mi. öncelikle işletim sistemini söyle ona göre yardımcı olalım. ama büyük bir ihtimalle güvenlik duvarı ayarlarından ondan değilse kullanmış olduğu virüs programı engelliyordur. özellikle kaspersky bunu çok yapıyor.

negrokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dün sorunu çözdük modemi değiştirdik oldu:):)teşekkürler ilginiz için inşallah böyle absürt şeylerle çıkmam ortaya bidaha:)