Açılan konuların içeriğine bakmadan silenler.

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Konu açıyoruz içeriğinde hepsiburada nın adresi var bilgilendirme amaçlı. 3 gün önceye kadar hepsiburadanın videolarıyla reklamını yapan ürünlerini tanıtan bu site değilmiydi şimdi ne olduda reklam oluyor? Konular siliniyor kilitleniyor. Silen arkadaşlar zahmet edip cevap yazmasın. Daha yetkili kişilerden cevap gelirse ne olduğunu anlarız.

Birde işinizi ciddi yapsanız zoruma gitmeyecek. Çocuk parkındamısınız?

Bu siteyi severdim ama bu son 1 aydır özellikle moderatör sayesinde kalitenin düştüğünü görüyorum.

Not: Yok biz böyleyiz eleştiriye açık değiliz diyorsanız silin benim üyeliğimi yada banlayın.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ne desek boş..:)

Not: İçeriği görmedim..:)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dayanışma gözlerimi yaşarttı
- peter kilit
+ hemen abi kilit :D

konu kesinlikle reklam değildi canı gönülden enzimi destekliyorum.

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
PC MERAKLISI sende forum kurallarını okuyup uygulamıyorsan kendin ile ilgili moderatörlere seni uyarmalarını söyle.
Forum Kuralları 13. Başlıkta ve mesaj içeriğinde yazı yazarken normal cümle kurallarına uyulmalıdır. Yazıların hepsinin büyük ya da hepsinin küçük harf olması, yanlıştır. (örn: Örnek Başlık ya da Örnek başlık) şeklinde yazılabilir.
(burda reklam yasaktır!Lütfen forum kurallarını okuyunun)değil okuyun veya Okuyunuz.:glare:(madem o kadar hassassınız.)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Konu ne Bilmiyorum o yüzden pek üstüne bişey diyemicem ama .! Bu Forumun Modlarında hiç Esneklik yok o Bi kesin .! Hemen "Tez Vurun Kellesini" Modundalar .

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konu ilgili yere taşındı başta hata yapıyoruz arkadaşlar. ayrıca mod. şikayetleriniz için konu başlıklarımız var ordan yazaiblirsiniz. normalde kilitlemem gerekti ama konunun ciddi olduğunu düşünerek bu seferlik kitlemiyorum ve genel olarak mod. şikayetleriniz dinliyorum arkadaşlar.

şimdi konuyu açan arkadaşın şikayetine gelelim resim koyarak olmaz bu işler, lütfen linki verinki neden reklam denmiş görelim ;) yapılan bir yanlış varsa düzeltilir.

genel olarak mod.lerden isteklerinizi ve görüşlerinizide yazın lütfen

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bu Forumun Modlarında hiç Esneklik yok o Bi kesin .! Hemen "Tez Vurun Kellesini" Modundalar .

Buna katılmamak elde değil :) Daha dün başıma geldi içeriklere bakılmadan kilitlenmiş konum direk ama güzelce olayı anlattıgnız taktirde doğru işlemi yapıyorlar yani yanlış yapmışız diyerek kilidi kaldırıyorlar.

Bardağa dolu tarafından bakarsak tabi :turned:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Buna katılmamak elde değil :) Daha dün başıma geldi içeriklere bakılmadan kilitlenmiş konum direk ama güzelce olayı anlattıgnız taktirde doğru işlemi yapıyorlar yani yanlış yapmışız diyerek kilidi kaldırıyorlar.

Bardağa dolu tarafından bakarsak tabi :turned:
link verirseniz arkadaşlar yardımcı olabilirim. eleştiri yapanlar linkte versinler lütfn

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
link verirseniz arkadaşlar yardımcı olabilirim. eleştiri yapanlar linkte versinler lütfn
Bana demedin heralde Modum zaten dün yardımcı oldun bana :D Senden yana hiç bir şikayetimiz yok zaten :)

En azından benim bi şikayetim yok

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaş lütfen daha ciddi olalım burda sizin sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışıyorum konuyu geyiğe vurmayın

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Konu Linki : http://forum.shiftdelete.net/donani...larak-uretilmis-dell-vostro-a860-satista.html

Konu İçeriği :

DELL VOSTRO A860 Ubuntu ile satılmak için üretilmiş bir model. Hızlı Al ve Hepsi Burada bu ürünü Ubuntu kurulu olarak uygun fiyata yollamaktalar.

Ubuntu yüklü olarak satıldığı için üzerindeki bütün parçalar Ubuntu ile uyumludur. Bütün ayarları yapılmış, sürücüleri tanıtılmış olarak gelmektedir.

Hızlı Al üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hepsi Burada üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

*Ubuntu Türkiye'nin HepsiBurada veya HızlıAl ile herhangi bir anlaşması yoktur. Bu duyuru "sadece" Ubuntu'nun yaygınlaşması adına yapılmış bir duyurudur. Eğer bu ürünü daha ucuza satan bir firma bulursanız ürünü oradan almanızı tavsiye ediyoruz.

Kaynak : Ubuntu için özel olarak üretilmiş DELL VOSTRO A860 satışta
Yazar : Eren

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu haberi paylaşmamdaki neden birgün mediamarkt gibi teknoloji mağazalarına gittiğiniz zaman. Netbook almak istiyorum laptop almak istiyorum dediğinizde işletim sistemi fiyatını ekleyerek satmaları. Yok ben linux kullanıyorum windows istemiyorum dediğinizde aldığınız cevap elimizde yok oluyor zorla o işletim sistemini satıyorlar ve fiyatı çok uçuk bir rakam oluyor. Dell kalkıp bu hizmeti sunuyorsa bende bu haberi paylaşırım. Forumun sol üst köşesindeki logoda anlatılanı yapamıyoruz biliyorsan paylaş, Bunun adıda reklam oluyorsa birşey demiyorum. Bu birincisiydi.

İkinci olarak Moderatorleriniz Türkçe imla kurallarına uymuyorlar, bir konu içeriği silerken konuyu kitlerken yaptıkları işin ciddiyetinde değiller, tüm bunları geçtim alay eder gibi işlem görmeleri çok can sıkıcı ve terbiyesizce.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Konuyu ilgili kişilerinde okuduğunu Umarak .! onlarla bizim kardeş olduğumuzu bilerek . Aynı Cafe ye Takilan arkadaşlar olduğumuzu emin olarak . Bundan sonraki Uslüplerine biraz Daha dikkat etmelerini Temenni ediyorum.!

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Konu Linki : http://forum.shiftdelete.net/donani...larak-uretilmis-dell-vostro-a860-satista.html

Konu İçeriği :

DELL VOSTRO A860 Ubuntu ile satılmak için üretilmiş bir model. Hızlı Al ve Hepsi Burada bu ürünü Ubuntu kurulu olarak uygun fiyata yollamaktalar.

Ubuntu yüklü olarak satıldığı için üzerindeki bütün parçalar Ubuntu ile uyumludur. Bütün ayarları yapılmış, sürücüleri tanıtılmış olarak gelmektedir.

Hızlı Al üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hepsi Burada üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

*Ubuntu Türkiye'nin HepsiBurada veya HızlıAl ile herhangi bir anlaşması yoktur. Bu duyuru "sadece" Ubuntu'nun yaygınlaşması adına yapılmış bir duyurudur. Eğer bu ürünü daha ucuza satan bir firma bulursanız ürünü oradan almanızı tavsiye ediyoruz.

Kaynak : Ubuntu için özel olarak üretilmiş DELL VOSTRO A860 satışta
Yazar : Eren

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu haberi paylaşmamdaki neden birgün mediamarkt gibi teknoloji mağazalarına gittiğiniz zaman. Netbook almak istiyorum laptop almak istiyorum dediğinizde işletim sistemi fiyatını ekleyerek satmaları. Yok ben linux kullanıyorum windows istemiyorum dediğinizde aldığınız cevap elimizde yok oluyor zorla o işletim sistemini satıyorlar ve fiyatı çok uçuk bir rakam oluyor. Dell kalkıp bu hizmeti sunuyorsa bende bu haberi paylaşırım. Forumun sol üst köşesindeki logoda anlatılanı yapamıyoruz biliyorsan paylaş, Bunun adıda reklam oluyorsa birşey demiyorum. Bu birincisiydi.

İkinci olarak Moderatorleriniz Türkçe imla kurallarına uymuyorlar, bir konu içeriği silerken konuyu kitlerken yaptıkları işin ciddiyetinde değiller, tüm bunları geçtim alay eder gibi işlem görmeleri çok can sıkıcı ve terbiyesizce.

Sonuna kadar haklısın bence.. Hatta sana yapılan bu kaba davranıştan dolayı ilgili kişilerin açık bir şekilde özür dilemeleri gerektiğini düşünüyorum..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konu açıklığa kavuşmuştur. içerik eklenmiş ve kilit kaldırılmıştır!

mod. davranışlarıyla ilgili düşünceleriniz değerlendirilecektir. tekrar hatırlatıyorum herhangi bir mod. hakkında görüşlerinizi bölümlerdeki mod. leri değerlendirin konusundan yapabilirsiniz. bunun için ayrı konu açmanıza gerek yoktur!

ilgiliniz için tsk.ler