Açılalı daha 5 gün Olan Sözcü TV'den Yılmaz Özdil Uzaklaştırılmış !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Daha kurulalı yeni 1 hafta olan Sözcü TV ile Yılmaz Özdil yollarını ayırmış. ( Gerekçe de Yılmaz Özdil'in Meral Akşener haklı demesi olduğu iddia ediliyor. )

Sözcü TV’nin kurucularından olan Yılmaz Özdil, henüz 1 hafta olmuşken görevini bıraktı. Özdil, bugünkü köşesinde de ayrılığa sebep olarak CHP’yi gösterdi. Kendisine karşı bir kampanya başlatıldığını dile getiren Özdil, bunun Meral Akşener’e yönelik kullandığı destek sözlerinden dolayı yaşandığını iddia etti.​

"Doğma büyüme bir CHP'li olarak gerçekten üzüldüm"​

Kampanyaya da en büyük desteğin CHP tarafından verildiğini yazısında aktaran Özdil, şunları söyledi:

1678186892446.png

1678186917955.png

Not: Yılmaz Özdil'in kullandığı sözler sadece şu şekilde.
“Sokağa çıktığınızda, gençlere baktığınızda 2 adayın seçimi kazanma ihtimali var ve kamuoyu onları istiyor. Meral Akşener bunu dile getirdiği için masa tarafından dışlandı. Ayrılmak zorunda kaldı. CHP'li bir gazeteci olarak söylüyorum 'Meral Akşener masayı dağıttı' demek bir gazetecilik ahlaksızlığıdır.”

Özgür ve tarafsız basın böyle mi gelecek ülkeye ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yılmaz Özdil şimdide Sözcü TV'den uzaklaştırılmış :)

Sırf Meral Akşener haklı dediği için adama yapmadıkları kalmadı... Gerçekten bu muhalif medyadan korkulur. Resmen adamlar muhalif tüketici... Azcık doğru konuşan azcık mantıklı konuşan gördüler mi hemen sindirip tüketiyorlar yok ediyorlar...

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Daha kendi adamlarının düşüncelerine saygıları yok bunlar mı getirecek özgürlüğü, kültürü

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
413

Sırf Meral Akşener haklı dediği için adama yapmadıkları kalmadı... Gerçekten bu muhalif medyadan korkulur. Resmen adamlar muhalif tüketici... Azcık doğru konuşan azcık mantıklı konuşan gördüler mi hemen sindirip tüketiyorlar yok ediyorlar...

Hocam aşağıdaki videoyu en son ne zaman izlediniz ne zaman izlesem tebessüm gelir. :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Yılmaz Özdil'i oldum olası sevmem. Tek sebebi Atatürk'ün ismini kullanarak prim yapması.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844

Sanki adamı çok savunan biriymişsin gibi üzülme numarası yapmışsın. :D Burada şahısların önemi yok giden gider yanlış yapıldıysa da olan olmuş.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,760
Testi su yaolunda kırılmış.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Sanki adamı çok savunan biriymişsin gibi üzülme numarası yapmışsın. :D Burada şahısların önemi yok giden gider yanlış yapıldıysa da olan olmuş.

Burada mesele sevip sevmemek değil ki. ( Ben ne üzülecem ayrıca. Muhalefet kendi kaybediyor böyle yaparak. )

Bizde basın özgürlüğü var bizde ifade özgürlüğü var bizde isteyen istediğini söyleyebilir deyip. En ufak bir farklı sözde hemen linç ve kanallardan kovma var bunu anlatmaya çalışıyorum.

Sözcü Cumhuriyet KRT TELE1 Halk TV gibi kanallarda en ufak bir KK eleştirisi yap sabahına kapının önündesin !!! Ama sordular mı biz bu ülkeye özgür basını getirecez derler... Böyle mi geliyor özgür basın ?

Attığı mesaj çok manidar bu arada Yılmaz Özdil'in...

Kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın.

KK'nin adaylığınada karşıydı bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Meral Akşener şöyle bir twit atmış :D Bu ne demek oluyor anlayabilen var mı ?

Yılmaz Özdil KK'nin aday olmasına karşıydı ve Meral Akşener Haklı diyordu !

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
993
Burada mesele sevip sevmemek değil ki. ( Ben ne üzülecem ayrıca. Muhalefet kendi kaybediyor böyle yaparak. )

Bizde basın özgürlüğü var bizde ifade özgürlüğü var bizde isteyen istediğini söyleyebilir deyip. En ufak bir farklı sözde hemen linç ve kanallardan kovma var bunu anlatmaya çalışıyorum.

Sözcü Cumhuriyet KRT TELE1 Halk TV gibi kanallarda en ufak bir KK eleştirisi yap sabahına kapının önündesin !!! Ama sordular mı biz bu ülkeye özgür basını getirecez derler... Böyle mi geliyor özgür basın ?

Kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın.

Bu arada Meral Akşener şöyle bir twit atmış :D Bu ne demek oluyor anlayabilen var mı ?

Kamera önünde en güzel kim göz boyarsa o kazanıyor sanırım canım ülkemde.
Kimsenin icraate baktığı yok gibi.
Bizden cidden bir halt olmaz.Benim cidden umudum kalmadı bu ülkeden.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844

Ülkede siyaset kötü olabilir politikacıları sevmek zorunda değil kimse. Ama herkes o tek kişi gitsin diye çabalıyor. Hepsinin bir olmasındaki amaç o. Haa o adam gider beğenmeyen olursa da kılıçdaroğlu gidebilir çünkü demokrasi gelir. Malum kişi karşısına terliği koysan oy veririm.

Diğeri kazanırsa ortada demokrasi de kalmaz belki seçim bile olmaz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ama herkes o tek kişi gitsin diye çabalıyor. Hepsinin bir olmasındaki amaç o.

Konu ile bu yazdıklarının alakası nedir ? Ben sözde Özgür muhalif basını eleştiriyorum... Özgür basın deyip en ufak bir aykırı görüşü direk susturuyorlar veya kovuyorlar.

Siz öyle sanıyorsunuz belkide ! Herkes o tek kişi gitsin diye çabalıyor olsa böyle olmazdı. Koltuk sevdasına düşmezdi bazıları. Göz göre göre halkın istemediğini bile bile göre göre halka inat KK aday olmazdı o zaman...

Diğeri kazanırsa ortada demokrasi de kalmaz belki seçim bile olmaz.

Neden 20 yıldır kazanıyor sandığı mı alıp kaçtılar ? Sandık mı gelmedi... 12 yılda 10 seçim nasıl kaybetti KK o zaman seçim olmuyorsa ?

Haa o adam gider beğenmeyen olursa da kılıçdaroğlu gidebilir çünkü demokrasi gelir

Kendi içersinde olmayan bir şeyi ülkeye nasıl getirecek muhalefet bunu anlayamıyorsunuz... Şu video geldi aklıma bak :D

Son düzenleme:

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Konu ile bu yazdıklarının alakası nedir ? Ben sözde Özgür muhalif basını eleştiriyorum... Özgür basın deyip en ufak bir aykırı görüşü direk susturuyorlar veya kovuyorlar.

Siz öyle sanıyorsunuz belkide ! Herkes o tek kişi gitsin diye çabalıyor olsa böyle olmazdı. Koltuk sevdasına düşmezdi bazıları. Göz göre göre halkın istemediğini bile bile göre göre halka inat KK aday olmazdı o zaman...

Neden 20 yıldır kazanıyor sandığı mı alıp kaçtılar ? Sandık mı gelmedi... 12 yılda 10 seçim nasıl kaybetti KK o zaman seçim olmuyorsa ?

Kendi içersinde olmayan bir şeyi ülkeye nasıl getirecek muhalefet bunu anlayamıyorsunuz... Şu video geldi aklıma bak :D

Konu ile alakası özdil kk istemiyor akşeneri savundu gibi paylaşmışsın bende onu açıkladım. Ardından da dediğim gibi kişilerin bir önemi yok akp de tonla var öyle. Mütahhitin biri akpliydi yaptığı bütün binaları yıkıldı. Sonra kaçtı gitti. O kadar kişi vefat etmiş sırf tedbirsizlikten göz göre göre binaların denetlenmemesi bilim insanlarının uyarmalarına rağmen. Güle oynaya yaptıkları deprem tatbikatları. Kaderdi denmesi..... Bunların yanında muhalefette olan şeyler devede kulak kalır.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bunların yanında muhalefette olan şeyler devede kulak kalır.

Mesele orada zaten kalmıyor işte devede kulak. Öyle olsa muhalefette oy patlaması olurdu şuan ! Halen CHP yüzde 22-23 bandında neden sayıyor sanıyorsunuz?

12 yılda 10 seçim kaybeden 75 yaşında ki adamdan mı medet umacak halk ! Bu mu alternatif veya çözüm !

Zorla istemeye istemeyen son dk dayatma ile aday oldu KK bunu bile görmüyor musnuz ?

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Mesele orada zaten kalmıyor işte devede kulak. Öyle olsa muhalefette oy patlaması olurdu şuan ! Halen CHP yüzde 22-23 bandında neden sayıyor sanıyorsunuz?

12 yılda 10 seçim kaybeden 75 yaşında ki adamdan mı medet umacak halk ! Bu mu alternatif veya çözüm !

Zorla istemeye istemeyen son dk dayatma ile aday oldu KK bunu bile görmüyor musnuz ?
Görüyoruz kötünün iyisi yapacak birşey yok. Dediğim gibi diğeri karşısına terlik koysan oy veririm. En çok oyu ancak 6 lı masa alabilir. Ben buna bakarım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Konu ile ilgili Deniz Baykal'ın kızıda twit atmış...