ACİL YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mebaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mebaal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonuma daha onceden rootattım. gecenlerde lolipopa geceyim dedım telefonun kendi işletim sisteminden güncellemk istedim ama olmadı kies kullanarak yapın dedi. pc ye kiesi yükledim telefondan ötürü smart swicht uygulamasını kullanmamı söyledi. onuda indirdim lolipopa gectim. AMA telefonumun kendi mobil verisiyle google playden bir uygulama dahi indiremedim wifi den iniyor ama. sonra fabrika ayarlarına dönmek istedim normak fabrika ayarlarına döndüm telefon kapandı acıldı hiç birşey olmamıs yani fabrıka ayarlarına donmemiş. hard reset atayım dedım bu sefer telefonda
recovery is not seandroid enforcing diye krımızı ve unuttugum bir sarı yazı cıkıyor yani hard reset atamadım telefon elime yapıstı kaldı napacam bilemiyorum konu hakkında yardım edebilecek varmı

Mebaal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazın markası samsung e7

pantokrator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu yormuşsun kardeş senin yapman gereken müşteri hizmetini arayıp mobilden nete gireemiyorum diyecektin ayarlarımı yollarmısınız diyecektin bu kadar sen onu yükle bunu yükle telefon ötmüş kardeşim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Google play den mobil veri üzerinden download yapmak için ayarları var. Onu yapsaydın rahatlıkla indirebilirdin.

Smart Switch e bağla tekrar acil yazılım kurtarma gibi bir seçenek olacak onu seç ve cihaz bilgilerini istedim zaman gir. Ardından ilgili cihazın yazılımını otomatik indirip yükleyecektir.