ACİL!! Yardım G3258

KararsızGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler. Çok acelem var hemen yardımcı olursanız sevinirim. Bu G3258 işlemcinin günümüz için ömrü kaç yıldır? Yani daha kaç yıl gider?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G3258'de 2 Çekirdek işlemci var. Alırsanız overlock yapmadan i5 performansına gelemezsiniz. Ayrıca oyunlarda FPS sıkıntısı olur. 4 Çekirdek gerektiren uygulamalarda sıkıntılar çıkarabilir. Onun dışında fiyatına göre 3 yıl idare eder.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İyi günler. Çok acelem var hemen yardımcı olursanız sevinirim. Bu G3258 işlemcinin günümüz için ömrü kaç yıldır? Yani daha kaç yıl gider?
Süreki bu işlemci öneriyor arkadaşlar , haklılar da ... Ucuz ve sağlam bir işlemci. Overclock yapmadan pek birşey beklemeyin.Sağlam bir soğutucu ile oc li haliyle 3 yıl rahat götürür.

KararsızGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Süreki bu işlemci öneriyor arkadaşlar , haklılar da ... Ucuz ve sağlam bir işlemci. Overclock yapmadan pek birşey beklemeyin.Sağlam bir soğutucu ile oc li haliyle 3 yıl rahat götürür.

O.C ile 3 yıl idare eder değil mi? Ekran kartı ASUS STRIX R9 285.(Bir ilgisi varsa diye verdim) Çünkü biraz ileriye dönük olsun istiyorum da. Ömrü bitince yeni bir işlemci alırım o zamana?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 çekirdekli Celeron dengi çöp... 4 çekirdekli core i5 dengi diyen bi tarafından sallıyor... sakın alma OC ile biraz bir şeyler yapıyor ama ısınma ve tüketim değerlerde uçuyor pişman olursun...

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
oc yapınca tek çekirdekte 4790k yı geride bırakıyor 4.4ghz 4790k 165 puan almış cinebench single core testinde ben 4.8ghz de kullanıyorum g3258 i 181 puan verdi.Ama gelgelelim tek çekirdekle de yaz gelmiyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada g3258 5 ghz e de çıksa r9 285 le darboğaz yapar. alacağın fpsden 10 fps falan düşük alırsın