Acil Yanıt

Erenkiyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Agalar benim telefon redmi 8A. 18 w hızlı şarjı destekliyor. Ben 25 w 50 w vs. bir hızlı şarj adaptörü alsam telefonum destekler mi ? Yoksa 25 w'ın 18 w'ı kadar mı hızlı şarj desteği verir. Birde ben sağlıklı bir adaptör bulamadım çok anlamadığım için. Size zahmet linkte bırakır mısınız ben o sitelere bakayım adaptörü almak için.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Qualcomm 3.0 oluyor. Quick charge. İnternetten riskli bana kalırsa. Çünkü replika olma durumu var.
Kendi satış sitesine bakman gerek. İnternet satıcısı satarken oooo elbette orjinal diyip sahte çıkma gibi bir durumu olabilir.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Agalar benim telefon redmi 8A. 18 w hızlı şarjı destekliyor. Ben 25 w 50 w vs. bir hızlı şarj adaptörü alsam telefonum destekler mi ? Yoksa 25 w'ın 18 w'ı kadar mı hızlı şarj desteği verir. Birde ben sağlıklı bir adaptör bulamadım çok anlamadığım için. Size zahmet linkte bırakır mısınız ben o sitelere bakayım adaptörü almak için.
Hayır knk desteklemez bildiğim kadarıyla adaptör 50w gönderse bile telefon ne kadar destekliyorsa o kadar çeker. Birde anlık hata ile ne kadar çekeceğini hesaplayamayıp 50w çektiğini düşün. Yakarsın valla cihazı... Orijinal adaptör ve kablo kullanın extra heyecanlara girmeyin...

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Şöyle bir şeyde var. Bir ara diyorlardı telefonlar orjinal adaptör dışında hızlı şarj desteklemiyor diye. Bunu bir araştır derim.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Hesaplı ve kaliteli bir marka olarak Ugreen markayı tavsiye etmişlerdi. Ben de Aliexpress'te Ugreen'in kendi mağazasından 2 defa kablo aldım. Sorun yaşamadım. Gayet de güzel bir kabloydu. Dandik bir şey değildi. Kendi mağazasından alırsanız ürün çakma çıkmaz.

Ugreen'den adaptör almadım ama adaptör alacak olsam yine Ugreen tercih ederdim.

Ugreen'in Aliexpress mağazasında satılan ürünlerin özellikleri detaylı bir şekilde açıklanıyor.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Birden Fazla Konuyu Aynı Anda Hortlattım (ÇOK RİSKLİ OLDU) | pt.1