Acil Olmayan Telefon Önerisi

Liykrito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar kolay gelsin,hemen konuya giriş yapayım Samsung S3 Mini kullanıcısıydım fakat son günlerde ekranı çok küçük gelmeye başladı ve haliyle 3 yıl önce aldığım için telefonun nasıl olacağını tahmin edebiliyorsunuzdur.Böylelikle yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Fiyat en fazla 2.500'e çıkabilir.

Telefonda Aradıklarım:
-Bol bol video izlerim,çok oyun oynarım o yüzden ekranın küçük olmaması gerekiyor.
-Telefonu çok kullanırım o yüzden bataryası 1 günü rahat çıkarması gerekiyor.
-Isınma sorunu olmaması gerekiyor.En hassas konulardan birisidir dikkat ettiğim.
-Özellikle kamerası çok önemli.4K'yı çok kullanmam fakat yinede olmalı,kamera çözünürlüğü yüksek olmalı ve özellikle ön kamerasıda iyi olmalı.
-Telefonu aldığım zaman en az 3 yıl kullanırım.O 3 yılda her türlü eskiyecek fakat çok belli etmesin S3 mini deki gibi.
-Ve mutlaka bir üst modeli çıktığı zaman güncellemenin kesilmemesi,telefonun yabana atılmaması lazım.

Temmuza kadar çok ihtiyacım yok o yüzden acil değil.''Şu telefonun fiyatı inebilir onu bekle'' gibi yorumlarda yapabilirsiniz dolayısıyla.

Önerilerinizi bekliyorum.:)

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bence 300 tl daha ver s7 al istediğin herşey var oyun çok süper oynatır batarya müthiş 3000 mah kamera en iyi kamera sekil çok iyi dayanıklı android 6.0.1 marshmallow kesin android n ide alır android 8.0 da alır ama sonra almaz 14 nm çok ısınmaz diye düşünüyorum

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dual pixel 12mp f1.7 4k30 fps kamera ön kamera 5mp f17

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Eğer acelen yoksa yazın sonuna doğru Mi5 bekleniyor ithalatçılar vasıtasıyla güzel bir seçim olabilir.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bu dediklerine note 5 ancak o kadar iyi pil performansi vermeyebilir tek eksigi o

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Selam arkadaşlar kolay gelsin,hemen konuya giriş yapayım Samsung S3 Mini kullanıcısıydım fakat son günlerde ekranı çok küçük gelmeye başladı ve haliyle 3 yıl önce aldığım için telefonun nasıl olacağını tahmin edebiliyorsunuzdur.Böylelikle yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Fiyat en fazla 2.500'e çıkabilir.

Telefonda Aradıklarım:
-Bol bol video izlerim,çok oyun oynarım o yüzden ekranın küçük olmaması gerekiyor.
-Isınma sorunu olmaması gerekiyor.En hassas konulardan birisidir dikkat ettiğim.
-Özellikle kamerası çok önemli.4K'yı çok kullanmam fakat yinede olmalı,kamera çözünürlüğü yüksek olmalı ve özellikle ön kamerasıda iyi olmalı.
-Telefonu aldığım zaman en az 3 yıl kullanırım.O 3 yılda her türlü eskiyecek fakat çok belli etmesin S3 mini deki gibi.
-Ve mutlaka bir üst modeli çıktığı zaman güncellemenin kesilmemesi,telefonun yabana atılmaması lazım.

Temmuza kadar çok ihtiyacım yok o yüzden acil değil.''Şu telefonun fiyatı inebilir onu bekle'' gibi yorumlarda yapabilirsiniz dolayısıyla.

Merhaba,

Bu beklentilere gore ve yaz aylarinda fiyatinin 2500 tl olma olasiligi olupta onerebilcegim urun samsung s7.

Lg g5 urunun de fiyati yazin 2500 tlye dusebilir. Ama onun batarya suresini daha bilmiyoruz.

Siz bu iki urunun inceleme,ukt gibi videolarini takip edin. Ikiside guzel urunler. Bu iki urunde 2700 tl den satilcak, temmuz - agustos gibi 2500 tl ye dusebilirler. Daha vakit var nasilsa.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Telefonda Aradıklarım:

En az 3 yıl kullanacaksan iPhone 6 plus öneririm ama 2 yıl kullanırsan s7 alabilirsin..

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
6 plus 2013 telefonu note3 le karşılaştırılmıştı ama yetersiz olduğu için 1 yıl sonra note4 ile kapıştı ve yenildi o telefon s7 ve lgg5 ve iphone se ve android varken daha gitmez ha bide iphone 7 çıkınca tarih kitabında yer alır

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dünyanın en iyi telefonu s7 varken ve iphone 7 de çıkacağı zaman da geliyor bu ikisi onu yok eder tarihe gömer

Liykrito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendimden biliyorum,Samsung telefonları 2 yıl sonra öldürüyor.Ne güncelleme ne birşey.Güncelleme çok nadir olarak üst modellere geliyor.Yine de düşüneceğim.LG G5 e geleceksek LG severim ama pili çok hızlı bitiyor ve ''always on'' özelliği pili tetikleyebilir diye düşünüyorum.Birde tasarımını beğenmedim.

Bu arada Qualcomm 810 kullanan telefonları önermeyelim lütfen,çok şikayet edildiğini duydum ısınıyormuş.

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bir lgg5 te always on veya s7 de güç çok minik tüketir hatta gerçekte insanlar saate çok fazla abkıp telefonu kapat aç yaptığı içinnormal bir telefon daha fazla güç tüketiyo yani bu hayat kurtarıyo pil konusunda

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
6 plus yada 6s alınabilir.6 plus note 4 ten daha stabil ve daha güçlüdür.Bir de note 3 ile karşılaştırılacak bi telefon değil 6 plus.3 sene öncenin telefonundan bahsetme asıl o tarihe gömüldü.3 yıl kullanayım diyosan 6 plus yada 6s en iyisi olacaktır

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
always on hanci cihazda olursa olsun ıps panellerde siyah renk için hiçbir aydınlatmaya gerek duyulmuyor bu yüzden sıyah kısımlar hiçbir enerji tüketmiyor sadece saatin yazdıgı yerlerde çok düşük enerji tüketen aydınlatmalar aktif oluyor yani 5.5 ekranın 0.08 i aydınlatılıyor.

ekranda o yazının tümgün durması sizin 3 kere saate baktıgınızda ekrandaki tüm aydınlatmanın aktif oldugu andaki enerjiden daha az tüketim saglıyor ki şahsen kol saati olsada alışkanlık telefona bakarım yada habire bildirimlere bakarım o yüzden inanın bu şekilde daha az enerji tüketimi olur.

öneri ye gelirsek android için ne alırsanızalın 2 yıl sonra güncelleme kesilir ama bir şansınız var isterseniz cihaz ekonomik ömrünü doldurana kadar daha iyi romları yüklemekte özgürsünüz.

apple için ise şunu söyleyebilirim belki 4 yıl güncelleme saglanır size ama her güncellemede cihaz daha kötü olabilir illa iyileşme olacak degil bazen cihazlar kaldıramıyor 4 de 5s güncellendiginde yaşadıgımız sorunlardan dolayı 4 kullanılmaz olmuştu

lg g5 alabilrisiniz en azından birkaç parça ile sıkıldıgınızda telefona degişiklik yaparsınız
s7 çok güzel tasarımlı cihaz bataryası da s6 ya göre güzel

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
note 4 hala en önerilen samsung telefonlarından 6 plus üstüne 6splus ve 6s ve iphone se geldi iphone 7 ve 7plus gelince anca tarih kitabında görülür
Yav sende ne samsung fan ıymışsın gömdün geçtin 6 plusu şuan s7 dende g5 dente hızlı lütfen fanboyluk yapmayalım

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
6 plus öldü herkes gerçekleri bilsin

Neden ölüyormuş yorumlarınız gerçekten ilginç ha demek ki apple 6plus ölüsü bile 3000 tl ediyor dedittiriyorsunuz insana. Sevmeyebilirsiniz ama bu tarz mesajlar komik hemde çok komik. 6Plus öldüyse not 5 de rahmetli oldu hatta s6 da hatta z5 de nasil bir görüş anlayamıyorum tamam fanboy olunur da böyle abarti olmaz

Birde arka arkaya 4 5 mesaj atip samsungu insanlara sevdiremezsiniz sadece flood olur

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
:D ne kadar eglenceli bir kişiliğin var senin :D kendi kendine sesler duymalar filan neyse takıl kafana göre sen

bir de benim gibi her fırsatta android telefon öneren adamı aplle fanı yaptın ya cidden eğlencelisin

ben kesinlikle hiçbir markanın propagandasını yapacak birisi değilim bunu sana belirtiyorum ki insanları tanımadan çocukvari bir tavırla sataşma isteyen istediğini önerir kimse fan boy değildir ama önerirken diğer insanları yanıltma yok öldü yok bitti bunlar hem komik hemde senin ciddiye alınmaman sonucunu doğurur

ha birşey diyorsan de ki bak apple güncellemeleri artık sorunlu gelmeye başladı benim gözümde eski apple degil ben olsam ... cihazı almam yerine şunu al de amenna ama bunu demek yerine tıpkı 12 yaşında ki kuzenim gibi bilmeden yorum yapıp insanları yanlış yönlendirme

ama yok yok devam baya eğlenceli bir kişiliğin var ding ! ha ha ha!