Acil Notebook Tavsiyesi

crazy3072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar siparişini verdim ama iptal ettirebilirim casper nirvana notebbok siparişi verdim özelliklerini altta belirticem. toshibanın bir modeli ile ikisi arasında kaldım. Acil bir şekilde yardımcı olabilirmisiniz. tüm özellikleri aynı sadece ekran kartı farklı bu fark benim canımı sıktı. ona göre yorumlarsanız sevinirim. Ayrıca Casper dan çok şikayet duydum ama eski kasalarında özellikle şikayetler varmış yeni kasaları düzelmiş diyorlar.

Sipariş verdiğim sistem;
İşlemci
Intel® Core™ i7-2670QM İşlemci
İşlemci Hızı
İşlemci hızı 2.20 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.10 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek
Chipset
Intel® HM65 Chipset
Ram
8 GB DDR3 Bellek
Ekran Kartı
3 GB Ati Radeon HD6610 Switchable Graphics Ekran Kartı (2GB Ayrılmış Bellek)
-----------------------------------

Diger sistem Toshiba L750 serisi tüm özellikleri aynı sadece ekran kartı farklı
[TABLE="class: leftAlign, width: 904"]
[TR="class: rowBackground3, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]Ekran Kartı Hafızası[/TD]
[TD]2048 Mb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekran Kartı Markası[/TD]
[TD]NVIDIA[/TD]
[/TR]
[TR="class: rowBackground3, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]VGA Chipset Modeli[/TD]
[TD]GT525M[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
---------------

Arkadaşlar özellikle ekran kartı bakımından değerlendirmenizi istiyorum. Duruma göre siparişimi iptal edicem.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

StReeTsTyLe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
toshiba alacagına casper al ulke ekonomısı kazansın.bence toshiba ve casperın cok bi kalite farkı yok ikisde toplama yapıyo sonucta.birinde sorun cıkarsa diğerininde çıkar sans işi biraz bu.ama gel gelelım i7 işlemci alacaksın ısınma sorununa dikkat etmen lazım bu hususta benım ılk tercihim kasa dizayn ve genel stabilite bakımından MONSTER,ALİENWARE,APPLE gibi firmalardan sonra kesinlikle kendi anakartını ,ekran kartını vb yan donanımlarıda ureten lider firma ASUS olacaktır.

crazy3072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim için önemli olan 2 ekran kartı karsılastırmanız hangisi daha iyi ne gibi farkları var bunu söylerseniz çok iyi olur

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşta aynı makine var canavar ekran kartı 6610 nette bilgisini bulamıyosun ama oyunlarda 540m aynı performansı veriyor 2gb olduğundan güzel herhalde bende çözemedim ama güzel kart

casper tek sıkıntı teknik servis o kadar şahsen benim biraz derdim var

ama pc süper al gitsin benim şansım yok

--- Mesaj Güncellendi ---

ekran kartı özellikleri ni diyosan 6610 gpu 450 ram 900mhz ama kasma vs yok akıyo

--- Mesaj Güncellendi ---

he bide ısınmadan korkma ilk başta ısınyo sonra iniyo sıcaklık

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-2 hafta bekleyin. Ivy bridge islemciker cikiyor.

crazy3072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki ekran kartndan hd6610 dahami iyi diyorsunuz yani

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Casper mı ? Hiç tavsiye etmem. Dilerseniz alın ama alınca anlarsınız beni

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Kardeşim Lenovo asus ve toshiba kullandım... ve windows sistem olan bilgisayar ve sorunlarından bıktım sonunda biraz paraya kıyıp macbookpro aldım 1.5 sene oldu hiçbir sorun yaşamadım. formatı bile leopard dan liona geçince attım başkada bir sorunu yok. eger oyun için alacaksan git ps3 al. ama bilgisayar alıp kullanacam dersen mac den şaşma özellikle air fiyatları pc fiyatında. gerçi sen vermişsin siparişini ne alırsanda şimdiden hayırlı olsun....

crazy3072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaslar verdgnz bilgler icin tesekkur ederin ama bnm asil istedgim 2 ekran kartini karsilastrmanz

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadasım ekran kartı gt 540m den biraz düşük nereden baksan 2 sene içinde çıkacak oyunları rahat oynarsın gt 525m ile kıyaslancak bi ekran kartı değil...gt 525m den daha iyi bi kart...bence casper'ı al pişman olmazsın

crazy3072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sipariş ettigim bilgisayar pazartesi geldi casper ı aldım ama sanırsam pişman oldum lütfen bana yardımcı olun ısınma sorunu var ve en büyük sorun internete bağlanma sorunu ve internetin yavaşlığı. test ettim arkadaşın bilgisayarıyla aynı modemden aynı anda giriş vs yapıyorum çok seri benimkisi çok yavaş bazen hızlanıyor ama genelde çok yavaş neden kaynaklı bu acil yardımınıza ihtiyacım var

sprit_fire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba bilgisayarının güç ayarlarını değiştirdin mi? Muhtemelen dengelidedir. Güç ayarlarını yüksek performans yapıp denermisin? Belki gözünden kaçmıştır.

pirtix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
casper kesinlikle tercih etmezdim casper bir toshibayla kıyaslanamaz bile..

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.amd.com/tr/products/note...6700m-6600m/Pages/amd-radeon-6700m-6600m.aspx
casper kesinlikle tercih etmezdim casper bir toshibayla kıyaslanamaz bile..
Size söyleyeceğim tek şey var !!!Casper!!! Şuan kullandığım toshiba bilgisayar benim değil ama berbat bi kere Mileet takmış Nvidia'ya oysaki ATI ekran kartları çok daha iyi daha stabil daha hızlı fanları daha güçlü tabi bu bana göre bu arada o Casper bilgisayarı bende kullanıyorum öneririm.ATI Radeon 6610 değil 6610M graphics ve bilgi burada:

yani bu seriden bir ekran kartı
ama bilgisayarın ekranı 3D desteklemediğinden 3D'yi ancak HDTV'ye baladığınızda kullanabilirsiniz ama çok Güçlü bir ekran kartı