Acil modem almam lazım. Yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Amavzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Amavzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
İki gündür modemden dolayı olduğunu düşündüğüm sıkıntıdan dolayı internette kopmalar yasıyoruz. Tabi bu durum cok sıkıntı yarattı.
Vodafone 16mb tarifesini kullanıyorum. Modemim huwaienin 521 modeliydi galiba. Oldukça eski
s2.gif
.

Şimdi bu internet alyapisi ile uyumlu ve taşınma vb durumlarla fiber gibi üst altyapiları karsilayabilecek (duruma gore vaz geçebilirim) ve asıl önemlisi usb ye harici disk bağlayarak hem ev içinde hem de dışarıda bağlanma özelliği olan bir modem arıyorum. Fiyat sınırım 200TL gibi düşündüm.

Bu sartlar altinda 4 model belirleyebildim:
1- asus dsl n14u
2-tp link td w9970
3- tp link td w 8970
4- airties air 5453

Sizce bu modellerden hangisini almalıyım. Varsa sizin tavsiyelerinizi de alabilirm.
Evim 130 m2.
Simdiden Teşekkürler.

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Belkide modemden dolayı değildir nasıl emin oluyorsun? internet bağlantın kontrol edildimi sağlayıcın aracılığıyla bağlantın 16mbps hızı kaldırmıyor olabilir. Bu arada 16mbps mi yoksa 16mbps e kadar mı ?

Amavzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belkide modemden dolayı değildir nasıl emin oluyorsun? internet bağlantın kontrol edildimi sağlayıcın aracılığıyla bağlantın 16mbps hızı kaldırmıyor olabilir. Bu arada 16mbps mi yoksa 16mbps e kadar mı ?
16mbps e kadar
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Bi sıkıntı yoktu. Akk daha dolmadı. Modem bazen donuyor. Tum ışıklar yanmasına rağmen wifi görünmüyor.
Aklima ilk modem geldi. Modemi tekrar başlatinca duzelir gibi oluyor aonra yine aynı tas aynı hamam.

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Sağlayıcınla iletişime geçmeni öneriyorum bağlantına bakılmalı bir sorun var mı yok mu diye arayüzde bir ayar yapılması gerekiyorsa yönlendirirler şimdi belirli bir konu olmadığı için seni arayüze yönlendirip şunu yap bunu değiştir diyemem. Bu aşamadan sonra da sıkıntı bağlantıda değilse modem değişmeye yönelirsin kanımca.

Amavzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım.
Bakalım onlar ne diyecek

Amavzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece kanal ayarını degistirdiler.
Halloldu.

Cok tesekkurler

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
sorunun hallolmasına sevindim rica ederim.