Tp-Link Modem Sorunu Lütfen Yardım

bymuhammet70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 Gün Önce KARAMAN TEKNOSA'dan almış olduğum TD-W8951ND 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router Markalı ürününü hala kullanmıyorum adam akıllı...

Bu modemi ben sadece WİFİ olarak kullanmak için aldım. Apartmanımızda bir tane ana modem vardır ve her apartmana kablo ile gitmektedir normal de bağlantılarımızı kablo ile yapmaktayız laptop veya masaüstü bilgisayar.. Ben o kabloyu modeme bağlayarak wifi ilede erişim yapmak istedim fakat bir türlü olumlu sonuç alamadım...

Ana modemimizin markası COMBO MAX. İp adresi 192.168.1.1 Modemin İp adreside bu şekilde olunca biz bu ip adresini değiştirdik TP Link arayüzünden 192.168.1.193 Vs.. tarzında bi kaç defa..

Ama buna rağmen hala aynı sorunla karşılaşıyorum.. Nete giriyor görünüyor ama nete girmiyor hiç bir şekilde..

Diğer yandan kablolu internetim de hiç bir sıkıntı yok noırmal şekilde giriyorum nete ama modeme taktığım zaman hiç bir şekilde wifi ile bağlantıdan bi randuman alamıyorum...

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIM EDİN KAÇ GÜNDÜR KAFAYI YİCEM...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum sen modem yerine bunu TP-LINK TL-WR841N 300MBPS WIRELESS ROUTER alacaktın ama neyse :)
Bilen biri yardım edecektir kolay gelsin =)