Açık sözlülük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Çook açık sözlüyüm :blush:
Nasıl anlatsam bilemem :blushing:
Bir olay olunca hiç düşüncem içimde kalmaz pat diye karşımdakilere yada karşımdakine söylerim çünkü aklıma gelen düşünceyi uygulamazsam karar vermek zorunda kalırım :sleep:
Bu huyumdan dolayı etrafımda çok sevenler de var,hiç sevmeyenler de var... :dirol:
Bir öğretmenim benim bu huyumdan gurur duyarken,memnun kalırken diğer bir öğretmenim bu huyumdan nefret eder ... :closedeyes:
Mesela geçen günlerde kız arkadaşım :
-"Yeter artık ya ben ya da Pc bir seçim yap"dedi.
Bende ona direk
-"bir sevgili yüzünden bırakılacak pc hayatım yok benim.Tecrübe sert bir öğretmen ilk önce sınav sonra ders gelir,bu kadar tecrübemi,deneyimimi kısa bir zamanda öğrenmedim,kısa bir zamanda da harcayamam" dedim.
Hem nede olsa karardan etkilendiğim sürece karar benim kararım :sleep:

Not : Açık sözlüyüm derken her olaya itiraz ederim hemen küfürü basar çıkarım demek istemedim...Olayı kafamda aydınlandırdığım biçimde ifade ederim...Ama kafama aydınlandığı biçimde 100 kere düşünmem

Cevaplarınız düzgün ve ahlak kurallarına uygun olsun.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Açık sözlülük, her düşündüğünü direkt karşı tarafa söyleme bence kendine olan güvenin bir sonucudur.Ama iki düşün bir söyle demişler,sözlerini tartıp sonra söylemen senin yararına olur ,hiç yoktan pot kırma olayın olmaz var mı yok mu onu da bilmiyorum gerçi :)

bu sözlere bakma bende senin gibiyim içimden geçenleri en saf haliyle iletirim karşımdakine :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Açık sözlülük, her düşündüğünü direkt karşı tarafa söyleme bence kendine olan güvenin bir sonucudur.Ama iki düşün bir söyle demişler,sözlerini tartıp sonra söylemen senin yararına olur ,hiç yoktan pot kırma olayın olmaz var mı yok mu onu da bilmiyorum gerçi :)

bu sözlere bakma bende senin gibiyim içimden geçenleri en saf haliyle iletirim karşımdakine :)
Not'da belirttiğim üzere
Not : Açık sözlüyüm derken her olaya itiraz ederim hemen küfürü basar çıkarım demek istemedim...Olayı kafamda aydınlandırdığım biçimde ifade ederim...Ama kafama aydınlandığı biçimde 100 kere düşünmem
:yes::yes::yes:

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2

buraya dikkat et küfür işi bozar :mellow:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Karşımdaki kişi eğer bi açıklama yapmaya değerse zaten gider yaparım, aama hiç değer vermediğim, kendini düşünen, bencil bi insansa ve ona kızgınlığım da bu yüzden se zaten dönüp yüzüne bi daha bakmam.

kuruincir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çook açık sözlüyüm :blush:
Nasıl anlatsam bilemem :blushing:
Bir olay olunca hiç düşüncem içimde kalmaz pat diye karşımdakilere yada karşımdakine söylerim çünkü aklıma gelen düşünceyi uygulamazsam karar vermek zorunda kalırım :sleep:
Bu huyumdan dolayı etrafımda çok sevenler de var,hiç sevmeyenler de var... :dirol:
Bir öğretmenim benim bu huyumdan gurur duyarken,memnun kalırken diğer bir öğretmenim bu huyumdan nefret eder ... :closedeyes:
Bende ona direk
-"bir sevgili yüzünden bırakılacak pc hayatım yok benim.Tecrübe sert bir öğretmen ilk önce sınav sonra ders gelir,bu kadar tecrübemi,deneyimimi kısa bir zamanda öğrenmedim,kısa bir zamanda da harcayamam" dedim.
Hem nede olsa karardan etkilendiğim sürece karar benim kararım :sleep:

Cevaplarınız düzgün ve ahlak kurallarına uygun olsun.

eeee? sonra:)

ne için açtın konuyu? Seni mercek altına alalım mı istiyorsun? Bütün bunlardan bize ne? Sıkıntıdan yapıyorsun sanırım.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
eeee? sonra:)

ne için açtın konuyu? Seni mercek altına alalım mı istiyorsun? Bütün bunlardan bize ne? Sıkıntıdan yapıyorsun sanırım.

Sadece paylaşmak için yapıyor :)
Bu kadar sinirlenmeni gerektirecek bi durum yok ortada !

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Sinirlenmedim Amaçsız bir paylaşım, fikrimi belirttim

Ayrıca dikkatinizi çekerim Bölümün başlığı İtiraflar
Saygı ve ahlak çerçevesi içinde olduğu sürece herkes her türlü itirafını yapabilir !

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
açık sözlülük,dobralık,patavatsızlık işte bunlar seni seven ve sevmeyenlerin sana kullandıkları kelimeler ama her ne olursa olsun insanları kırmamak lazım hernekadar hak eden olsada:hammer:
insanları derken biz farklı bir ırkız sanki elf ler:rolleyes::sleep:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Açık sözlülük ile patavatsızlık arasında ince bir çizgi vardır o çizgiye çok dikkat etmen gerekir yoksa Allah korusun benim gibi olrusun :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bende ona direk
-"bir sevgili yüzünden bırakılacak pc hayatım yok benim.
Hehe:D
Yavrum pitır, cevap budur işte:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Valla yarın göreceğiz İsmail:)
Muratında dediği gibi dövmesin Pitır bizi :)