Soru Açık öğretim üniversite hk.

Kafamkarmas1k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar,

Açıktan 2 bölüm okumak istiyorum. Ama böyle bir imkan var mıdır bilmiyorum. Açık öğretim üniversite hakkında da pek bilgim yok yani okula gitme durumu var mı varsa istanbul da bulmam gerekli vb. Bilgi sahipleri bilgi verebilirse sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not; öğrendiğim kadarıyla 2 farklı bölüm okunuyormuş ama 2 farklı açık üniversiteye kayıt olunması lazımmış ama onu da anlamdım 2 kez yks ye mi giricem vs vs. Ve gitme zorunluluğu varsa sanırım istanbulda 1 tane var

Son düzenleme:

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Okula gitme olmuyor. Size en yakın açıköğretim binasında kayıt yapabilirsiniz. Üniversite bitiren biri direk kayıt yaptırabiliyor. Diğer türlü sanırım sınava girmeniz lazım. Ben 2 üni bitirdim bu şekilde. Sınavlar da duruma göre bulunduğunuz yere göre okul çıkıyor yada covidden dolayı online yapılabiliyor.

Kafamkarmas1k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Okula gitme olmuyor. Size en yakın açıköğretim binasında kayıt yapabilirsiniz. Üniversite bitiren biri direk kayıt yaptırabiliyor. Diğer türlü sanırım sınava girmeniz lazım. Ben 2 üni bitirdim bu şekilde. Sınavlar da duruma göre bulunduğunuz yere göre okul çıkıyor yada covidden dolayı online yapılabiliyor.
Harikaymış yks ye girmem gerek maalesef üniversite okumadım.. 2 bölüm birden bitirmek içinde 2 farklı açık öğretim fakültesine kayıt olmak gerekmiş sanırım. Yani biri İstanbul biri eskişehir de ki anadolu üniversitesi. Ama 2si için 2 ayrı yks ye mi girmem gerek onu çözemedim hala örneğin bir bölüm sayısal bir diğeri eşit ağırlık bölüm o zaman 2 farklı sınava girmem gerek sanırım

dijitaldunya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Tek sınav puanı ile 2 unv giriliyor mu bilemem ama, sadece sınavlara gittiği hatta artık onu bile online yapıyorsun

Kafamkarmas1k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4