Haber "Açık giyinmek yasak" yazısı olan kafede şort giyen genç kızlar dışarı çıkartıldı.

Buse Özübek

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
260

Kocaeli'de girişinde "Burada açık giyinmek yasak" yazısı bulunan bir kafeye şortla giren genç kızlar, işletmenin personeli tarafından ailelerin rahatsız olduğu öne sürülerek dışarı çıkartıldı.

Kafe önündeki tabelayı sosyal medyada paylaşan genç kız, "Arkadaşıma para teklif edip kafeden gitmemizi istedi" dedi.

Olayın gündem olmasının ardından kafeden yapılan açıklamada "Kafe yönetiminin bu olaydan haberi yoktur. Kafe yönetimi saygısızlığı yapan personelin işine son vermiştir" denildi.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
2022 yilindayiz hala bos isler uzmanliginda bir numarayiz

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Kafe yönetiminin haberi yokmuş bu yazıyı personel kendi kafasına göre mi yazdı size ne kim ne giyiyorsa giysin.

Reaksiyon puanı
994
Valla ülke nereye gider bilmiyorum ama dünya iyi bir yere doğru gitmiyor.O medeni dediğimiz ülkelerde artık kadınlar rahat rahat üstü kolayca meydanda gibi gösteren elbiseler giyiyor.Altına iç çamaşır giymeyen sıkı tayt giyenler var.
Özgürlük(isteyen istediğini giyer adı altında) diye diye resmen mahrem kavramı yok ediliyor.
Ne araplar gibi olalım ne o sözde çok medeni ülkeler gibi türk milletine yakışır şekilde kalabilsek keşke.
Konuda bahsi geçen olayı da kesinlikle tasvip etmiyorum çok yanlış bir davranış tarzı.Kanun var nizam var sonuçta.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör

Buse Özübek

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
260
Kafe yönetiminin haberi yokmuş bu yazıyı personel kendi kafasına göre mi yazdı size ne kim ne giyiyorsa giysin.
Öyle söyleniyor ama ne kadar doğru bilinmez. İşine de son verilmiş onu yazan kişinin.. Çok ilginç..

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Öyle söyleniyor ama ne kadar doğru bilinmez. İşine de son verilmiş onu yazan kişinin.. Çok ilginç..
Gayet bilinçli yapılmış bir şey çünkü kafe sahipleri arapmış,arap değilse bile hangi çalışan buna cürret edebilir?Google haritalarda dahi forograf var,madem haberleri yoktu google haritalara konan fotografı da mı umursamadılar,bunlar hep yalan dolan.Hatta google haritalarda kafenin konumunu italya diye değiştirmişler.Yemeyin böyle basit şeyleri.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Valla ülke nereye gider bilmiyorum ama dünya iyi bir yere doğru gitmiyor.O medeni dediğimiz ülkelerde artık kadınlar rahat rahat üstü kolayca meydanda gibi gösteren elbiseler giyiyor.Altına iç çamaşır giymeyen sıkı tayt giyenler var.
Özgürlük(isteyen istediğini giyer adı altında) diye diye resmen mahrem kavramı yok ediliyor.
Ne araplar gibi olalım ne o sözde çok medeni ülkeler gibi türk milletine yakışır şekilde kalabilsek keşke.
Konuda bahsi geçen olayı da kesinlikle tasvip etmiyorum çok yanlış bir davranış tarzı.Kanun var nizam var sonuçta.
2022 yilinda mahrem nedir arkadas

Reaksiyon puanı
994
Bu ülkenin %60 aptal,araplaşmaya çok meyilli.Burada şeriyat yok,isteyen taytın altına iç çamaşırı giymez bu kimseyi ilgilendirmez.Meme ucu mu belli oluyor,bakmazsan sorun teşkil etmez.İnsanlarla iletişim halindeyken memesine bakmıyorsun sonuçta.Topluma açık alanda çırılçıplak gezmedikçe sorun teşkil etmez,kimse iç çamaşırıyla gezmiyor sonuçta.Ahlak denen şey nedir? Kimse kimsenin giydiğine karışmaz diyip buna sınır belirtmek aptallca.Hayatında cinsel organ görmememiş,p*rnografik içeriklerin en üst düzeyde tüketildiği islam topluluklarında ahlaktan çok bahsediliyor her nedense.Unutmayın bir şeyi saklarsanız bu değerlenir.İnsan doğar,gençlik yıllarında doğası gereği bu şeyleri yaşıtlarıyla tecrübe edinir ve konu kapanır.Ama sen git bunu baskıla,o zaman damacanaya tecavüz edenleri görürsün ülkende.
Ama böyle dediğin zaman da adam üstüne şeffaf bir tül alıp birkaç yerden dikip çıkabilir bunun da çırılçıplaktan farkı kalmaz sen böyle düşündüğün için de senin yasana göre aykırı olmaz.
Peki sen ailenle bir yerde gezerken bu şekilde insanları görünce rahatsız olmayacak mısın.Demek istediğim bu işte iş oraya doğru gidiyor çünkü.Tamam isteyen istediğini giysin ama bir sınır da olmalı bence çünkü bizim milletimizde bir mahrem algısı var yabancılarda olmayabilir ama bizde var o yüzden bizim onlardan farkımız olmalı diye düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
994
Atatürke ihanet edenler,bu ihanetin bedelini şuan fazlasıyla ödedikleri gibi bizide kendi yanlışlarıyla süründürüyorlar.Şu koca evrende bacak arasındaki bir organa,2 memeye kafa takmış sapık milletler bizide kendi zihniyetlerine zorluyorlar.Bütün kafayı kadın bedenine takanlar her nedense erkeğe hiç kısıtlama getirmiyorlar.Şimdi uzatmak istemiyorum,şeriyat isteyen defolsun arabistana, özgürlükten bahsediyorsa adam akıllı dinini yaşasın,ben ona dokunmuyorsam o da bana dokunmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen o yabancıların memleketin git,bir daha buraya dönüyor musun görürüz.Kimse tül bir şey giyip cinsel organını sergilemez,sergilerse gereken tepkiyi alır,dediğin gibi bu çıplaklığa girer.Benim dikkatimi çekmez sokakta,çünkü bende bu şeyler baskılanmadı,ben insan gibi ergenliğinde öğrendim ve geçtim.Baskılansaydım belkide benimde dikkatimi çekerdi.Son olarak sizinkisi tül mevzusu değil,kalçası sallandı diye peçe dahi giydirmeye çalışıyorsunuz insanlara.Bu konuya bir sınır getirilecekse mahrem yerlerinin görünmemesindem ibaret olmalı.Emin ol bizim toplumda çıplaklığa dair yoğun istek varsa,bunun nedeni bu şeylerin baskılanmasıdır.Unutmayın bu arz-talep mevzusundan ibaret.Kendisini sergileyenler,talep olduğu için bunu yapıyor.Umursama bak bakayım ortada problem kalıyor mu.
Tamam işte aynı şeyleri söylüyoruz ama demek istediğim bu bir süreç.
Sen insanlara sınırsız özgürlük verirsen önünü alamazsın.
Evet ben de aynen katılıyorum araplaşmayalım kesinlikle ama bizim de bir çizgimiz olsun.
Bugün sende serbest olan bişey başka ülkelerde yasak mesela sana çok saçma gelen belki basit bişi ama adamların çizgisi öyle.
Demek istediğim bizim de bazı konularda çizgimiz olmalı.
Öyle medeniyet diye her yere de kaymamak lazım.
Akılcı olmak en iyisi araplaşmayalım derken diğer uca gidip de binlerce yıllık değerlerimizi de kaybetmenin manası yok.
Bu arada gerçekten çok saçma olmuş kardeşim peçe örneği özellikle yukarda söylemiştim zaten bunun herhangi bir mantığı yok herşeyi geçtim dinde bile böyle bir giyinme tarzı yok.Desteklemek bir kenara karşıyım hatta.
Sonuç olarak bugün yaptığın işe göre bile kıyafetimiz değişiyorsa her yerin bir düzeninin adabının olduğunun göstergesidir bu.
Sokak da ortak kullanım alanı olduğu için bir adabı olmalı diye düşünüyorum.
Son olarak bu konuyu ben kadın erkek olarak ayırmıyorum kadın da olsa erkek de olsa altına iç çamaşır giymeyip dar bir tayt giymesi şahsen beni çok rahatsız eder ve bu şekilde giyimi hem doğru bulmuyor hem ülkemizin değerlerine yakıştırmıyorum.
Çıplak gezmeyi abes bulup bunu normal karşılamanız da cidden garip çünkü bir farkı yok (renk harici) bana göre.
Üstüne tül alıp çıkanlar var kardeşim şimdilerde sayıları az ilerde artacak ama.Bizde yoktur ama yabancılarda var.

Reaksiyon puanı
994
Bu ülkenin %60 aptal,araplaşmaya çok meyilli.Burada şeriyat yok,isteyen taytın altına iç çamaşırı giymez bu kimseyi ilgilendirmez.Meme ucu mu belli oluyor,bakmazsan sorun teşkil etmez.İnsanlarla iletişim halindeyken memesine bakmıyorsun sonuçta.Topluma açık alanda çırılçıplak gezmedikçe sorun teşkil etmez,kimse iç çamaşırıyla gezmiyor sonuçta.Ahlak denen şey nedir? Kimse kimsenin giydiğine karışmaz diyip buna sınır belirtmek aptallca.Hayatında cinsel organ görmememiş,p*rnografik içeriklerin en üst düzeyde tüketildiği islam topluluklarında ahlaktan çok bahsediliyor her nedense.Unutmayın bir şeyi saklarsanız bu değerlenir.İnsan doğar,gençlik yıllarında doğası gereği bu şeyleri yaşıtlarıyla tecrübe edinir ve konu kapanır.Ama sen git bunu baskıla,o zaman damacanaya tecavüz edenleri görürsün ülkende.
Burda bahsetmişsin taytın altına isteyen giymeyebilir demişsin ama giymeli bence.
Yani tekrar tekrar söylüyorum bunun kız erkekle alakası yok benim adıma ama kimse bence kendini bütün hatları ile teşhir etmemeli ediyorsa da bu normal karşılanmamalı.Ben sadece bunu diyorum.
Ben namazımı kılar dinin gerekliliklerine göre elimden geldiğince hareket ederim ama başkası ne yapmış beni ilgilendirmez.Daha dün cemaate davet edildim kabul etmedim çünkü uğraşamam.
Ama ülkemizin değerleri bir bir değişip kayboluyor ya ben ona üzülüyorum.Derdimiz bu yoksa başka bişi değil.
Bak ben Antalya'da restoranda çalışırken müşteriler genelde rus ya sadece restorana açık gelmek yasaktı ama inan bıraksan hepsi çıplak oturur sofraya ben işte onlar gibi de olmayalım diyorum araplar gibi de biz türk halimizle gayet iyiyiz diyorum umarım anlatabilmişimdir.

Reaksiyon puanı
994
Ekli dosyayı görüntüle 170846Ekli dosyayı görüntüle 170845Ekli dosyayı görüntüle 170847

Namussuzlugun Kapalı Acık olma ıle olmadıgını Anlatan Bir kaç kare bırakıyorum, Bakınz Ne güzel opusup Koklasıyor değil mi Musluman dın kardesımız?

Ülkeyi Araplastırdılar zaten Bosuna Araplama kavramını bence yazmayalım Pakistan bize geldi Suri ler zaten bizdeydi Afgan geldi Yakında iran gelir Topluca B*ku yeriz.

Ülkede Namus Kavramı Bacak arası ve Elbıse olmadıgını anlatmaya gerek duymıcam anlamazlar Cunku,namus ınsanın Icınde olan ve olabılecek bıseydır.

Gülhanede Her halti ye Kapalı yi al Acık gezeni bilmem ne ılan et Kusura bakmayın Eger öle ise yukarda Namussuzlugun danıskanı yapıyolar..

Iyı Forumlar.
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum özgürlük sınırsız olamaz her yerin bir adabı olmalı toplumun belli değerleri var.
Evin senin özelindir perdeni çeker istediğini giyer istediğini yaparsın ama sokak ortak bir yer öyle olmamalı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bu haberi ilk okduğumda şey diye düşündüm ben bu İslami oteller oluyor ya alkol satışı olmayan plajlarının kadın erkek ayrı olduğu aileler için özel kısımların flan olduğu. Acaba öyle bir kafe mi kapısınada açık açık yazmışlar burada açık giyinmek yasak diye. Tercih meselesi isteyen o cafeye gider isteyen gitmez diye düşünüyordum ki.

Daha sonra cafe sahiplerinin yaptığı açıklama ve bu elemanı işinden kovduk bize sormadan yapmış kafe ye isteyen herkes gelebilir söylemi kafamı karıştırdı. Sıradan bir garson kapıya açık olanlar giremez diye neden yazsın. Veya şort ile gelen birinin arkadaşına neden para verip buradan kalkmasını istesin çok saçma geldi bana.

Not: Bu olayın ilerleyen süreçte eski sevgili olayı flan çıkacağını düşünüyorum. Garson çocuk kızı görmemek için arkadaşına para verip lütfen buradan gidin gerekçe olarakta şortla almıyoruz flan diye bahane uydurdu gibi geliyor bana.

Son düzenleme:

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,023
''BURDA AÇIK Giyimek YASAK''

Bana kimse insan haklarından bahsetmesin, bunları öldürmedikçe insanlık gelişmez.

Reaksiyon puanı
994
''BURDA AÇIK Giyimek YASAK''

Bana kimse insan haklarından bahsetmesin, bunları öldürmedikçe insanlık gelişmez.
Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki bugün idam getirilse seninle işi biten biri sana kin duyan biri mesela direk sana kumpas kurup kendisi öldürtmek yerine devlete öldürtür.
Anca terör operasyonlarında eline geçirdiklerine yapılabilir.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Yapılacak en iyi şey eğer sahipleri suriyeli falansa veya bu tarz yerleri tespit edip herkese yaymalı ki kimse gitmesin batırsınlar.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Valla ben bu zamana kadar hem tatil yerlerinde hem de mekanlarda bulundum ama acik giyinen kimseyi hatirlamam. Aklima bile gelmez. Cunku umurumda degil. Milletin ne giydigiyle isim olmaz. Niyeyse milletin ne giydigine bu kadar takan kisiler firil firil milleti gozleyenler oluyor. Milletin ne giydigini mih gibi akillarina cakiyorlar. Gozleriyle milleti soyuyorlar. Ben yolda yururken insanlara baikmam bile, banane baskalarindan. Bu ise bu kadar kafa yormadiginiz vakit kimin disarida ne giydigini fark etmiyorsunuz bile.

Reaksiyon puanı
994
Valla ben bu zamana kadar hem tatil yerlerinde hem de mekanlarda bulundum ama acik giyinen kimseyi hatirlamam. Aklima bile gelmez. Cunku umurumda degil. Milletin ne giydigiyle isim olmaz. Niyeyse milletin ne giydigine bu kadar takan kisiler firil firil milleti gozleyenler oluyor. Milletin ne giydigini mih gibi akillarina cakiyorlar. Gozleriyle milleti soyuyorlar. Ben yolda yururken insanlara baikmam bile, banane baskalarindan. Bu ise bu kadar kafa yormadiginiz vakit kimin disarida ne giydigini fark etmiyorsunuz bile.
Ben de öyleyim banane sadece üzüldüğüm nokta ülkenin her konuda özenti olup değerlerini bir bir kaybetmesi.Asimile oluyoruz yani resmen.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Şimdi kafenin adına sitesine flan baktım.

Adı Barista İtaliano olan bir Kafenin buraya açık girmek yasak diyecek kadar gerici olabileceğine ihtimal vermiyorum açıkçası. Bir personel bazlı sorun gibi geliyor bana. Veya o güne özel davet kutlama flan mı vardı bu kız ile bir daha konuşulmalı.

Yazılan sözde yazı bile çarpık çurpuk tebeşirle yazılmış.

Merkezi bir konumda bu tip bir mekan açık giymek yasak derse kapatsın gitsin dükkanı zaten. Kim gider oraya kahve içmeye.

1653919865016.png

Son düzenleme:

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum özgürlük sınırsız olamaz her yerin bir adabı olmalı toplumun belli değerleri var.
Evin senin özelindir perdeni çeker istediğini giyer istediğini yaparsın ama sokak ortak bir yer öyle olmamalı.
Bir toplumun belli değerleri olması için o toplum bir olmalı. Ama Anadolu'da tek bir millet olması imkansız. Türkler dışında bir sürü millet ve müslümanlar dışında bir sürü din mensupları var ve artıyorlar. Yani yakında zaten değerler değişir...

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Ben de öyleyim banane sadece üzüldüğüm nokta ülkenin her konuda özenti olup değerlerini bir bir kaybetmesi.Asimile oluyoruz yani resmen.

Dunya degisiyor, nesiller geliyor geciyor. Bu dunyada hangi gelenekler yillarca sabit kalmis ki simdi asimile oluyoruz. Her millet degisir, baskalasim gecirir yillar icinde. Bunun ozentilikle alakasi yok. Her millet birbirinden etkilenir. Bu sadece teknoloji sayesinde eskiye gore daha hizli oluyor. Herkes ozgur bir birey. Ben belki bana dayatilan gelenek gorenek orf adetleri begenmiyorum buna kim karisabilir?

Reaksiyon puanı
994
Dunya degisiyor, nesiller geliyor geciyor. Bu dunyada hangi gelenekler yillarca sabit kalmis ki simdi asimile oluyoruz. Her millet degisir, baskalasim gecirir yillar icinde. Bunun ozentilikle alakasi yok. Her millet birbirinden etkilenir. Bu sadece teknoloji sayesinde eskiye gore daha hizli oluyor. Herkes ozgur bir birey. Ben belki bana dayatilan gelenek gorenek orf adetleri begenmiyorum buna kim karisabilir?
Ben şahsen takdir ediyorum mesela japonları.Dışa kapalı toplum en güzelini yapıyorlar hiç de geri kalmıyorlar.Onların 10da 1i kadar olsaydık bugün ülke bu duruma gelmezdi.Katı kurallar şart çünkü sınırsız özgürlük sadece bela getirir.Bugün o tertemiz dediğimiz ülkelerde o trafik kurallarına uyulan ülkelerde çok katı kurallar uygulanıyor.

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Ben şahsen takdir ediyorum mesela japonları.Dışa kapalı toplum en güzelini yapıyorlar hiç de geri kalmıyorlar.Onların 10da 1i kadar olsaydık bugün ülke bu duruma gelmezdi.Katı kurallar şart çünkü sınırsız özgürlük sadece bela getirir.Bugün o tertemiz dediğimiz ülkelerde o trafik kurallarına uyulan ülkelerde çok katı kurallar uygulanıyor.
Katı kurallar şart ama gereken yerlerde. Trafikte ve hırsızlık, cinayet gibi durumlarda katı kurallar gelmeli ama kıyafet veya kültür anlayışı gibi başkasına zararı olmayan işlerde devlet insanlara karışırsa hoş olmaz bence. Tepki de görebilir.

Reaksiyon puanı
994
Katı kurallar şart ama gereken yerlerde. Trafikte ve hırsızlık, cinayet gibi durumlarda katı kurallar gelmeli ama kıyafet veya kültür anlayışı gibi başkasına zararı olmayan işlerde devlet insanlara karışırsa hoş olmaz bence. Tepki de görebilir.
Ölçü kaçmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum şöyle mesela memurken devlet dairesinde çalışırken de belli bir kılık kıyafet düzeni var ama kalkıp sen işte herkes saçını böyle kesmek zorunda kıyafet her gün yeni gibi görünmek zorunda dersen olmaz o katı olur o zaman tepki olur işte.Herşeyde ölçülü olmak güzeldir olması gerekendir diye düşünüyorum.
Tamam araplaşmayalım ama kalkıp da bu yanlış diye tamamen zıt da olmayalım.
Sınava sadece konu çalışıp soru çözmeden girersen kazanamazsın ama kalkıp sen ya demek ki konu boş ben sadece soru çözeyim dersen yine kazanamazsın çünkü denge unsuru önemli.
Neyse burda ne yazsam anlaşılmayacak anlaşılması için bu olayların sizin dediğiniz gibi normalleşmesi lazım sonra siz evleneceksiniz ve çocuğunuz olunca o çocuk da o modaya uyduğu zaman anca o zaman anlaşılır fakat bir önemi kalmaz.

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Ölçü kaçmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum şöyle mesela memurken devlet dairesinde çalışırken de belli bir kılık kıyafet düzeni var ama kalkıp sen işte herkes saçını böyle kesmek zorunda kıyafet her gün yeni gibi görünmek zorunda dersen olmaz o katı olur o zaman tepki olur işte.Herşeyde ölçülü olmak güzeldir olması gerekendir diye düşünüyorum.
Sınava sadece konu çalışıp soru çözmeden girersen kazanamazsın ama kalkıp sen ya demek ki konu boş ben sadece soru çözeyim dersen yine kazanamazsın çünkü denge unsuru önemli.
Neyse burda ne yazsam anlaşılmayacak anlaşılması için bu olayların sizin dediğiniz gibi normalleşmesi lazım sonra siz evleneceksiniz ve çocuğunuz olunca o çocuk da o modaya uyduğu zaman anca o zaman anlaşılır fakat bir önemi kalmaz.
Sanırım ben de aynı şeyleri söylerim :D. Ben bu arada kılık-kıyafet derken sokağa çıkmaktan bahsetmiştim. Okul ve iş yeri gibi yerlerde kıyafet kuralı olmalı zaten.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Adını etiketleyemediğimden direk mesajı cevapladım.
Değişmeyen tek şey değişimdir sözü çok doğru bir tespit abi. Nasıl gençler yaşlıları bazı konularda geri görüyorsa durum hep böyle devam edecek. Anlık radikal değişimler olmadığı sürece kurallarda bizlerde değişeceğiz. Bugün iç çamaşırsız tayt giyenden rahatsız olsakta sonraki nesiller olağan karşılayacaktır.
Şuanki kuralların en iyi veya en iyiye yakın olduğunu düşünsekte herkes kendi devrini iyi görecek.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Burda bahsetmişsin taytın altına isteyen giymeyebilir demişsin ama giymeli bence.
Yani tekrar tekrar söylüyorum bunun kız erkekle alakası yok benim adıma ama kimse bence kendini bütün hatları ile teşhir etmemeli ediyorsa da bu normal karşılanmamalı.Ben sadece bunu diyorum.
Ben namazımı kılar dinin gerekliliklerine göre elimden geldiğince hareket ederim ama başkası ne yapmış beni ilgilendirmez.Daha dün cemaate davet edildim kabul etmedim çünkü uğraşamam.
Ama ülkemizin değerleri bir bir değişip kayboluyor ya ben ona üzülüyorum.Derdimiz bu yoksa başka bişi değil.
Bak ben Antalya'da restoranda çalışırken müşteriler genelde rus ya sadece restorana açık gelmek yasaktı ama inan bıraksan hepsi çıplak oturur sofraya ben işte onlar gibi de olmayalım diyorum araplar gibi de biz türk halimizle gayet iyiyiz diyorum umarım anlatabilmişimdir.
Dediklerin konusunda haklısın,benim takıldığım nokta verdiğin tayt örneği. Kısaca açıklayacağım ama forum ortamı çok müsait olmadığından kısaca anlatıp bu konuyu da burada kapatacağım.Anlarsın diye düşündüm ama anlamadın .Şimdi bazı iç çamaşırları vardır,giyilse dahi giyilmemiş gibi durur.O yüzden bu kadar derine inmeden kısaca kural şu olmalı bence;toplum içinde temas konusunda sınırlara dikkat edilmeli,giyim konusunda cinsel bölgelerin çıplak olmaması,görünmemesi gerekmeli.

İç çamaşırı giyilmemiş v.b örneklerdir aslında mahrumiyeti işgal eden.işte taytmış,darmış,vucuda yapışıyormuş gibi seyler abartı.Bu arada üslubum böyledir,yanlış anlama.Son olarak en başta belirttiğim gibi toplum bu şeyleri baskılamasaydı bugün burada uzun uzun tayt tartışmaz teknolojiye zaman ayırır gelişmiş bir millet olurduk.Dedim ya;neyi baskılarsan toplum o baskılananı arzular.Şuan dakika başı televizyonlarda,etkileşimin olduğu her yerde bilimden değil,ahlaktan, kadından,ünlülerin sütyen giymediğin bahsediliyor.yazık...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burda bahsetmişsin taytın altına isteyen giymeyebilir demişsin ama giymeli bence
Toplum seni o kadar baskılamış ki,giyilse dahi belli olmayan iç çamaşırını dahi bilmiyorsun.Başkan seni severim,canını yerim kendine dikkat et bu konu beni sıktı?

Son düzenleme: