Acer V3-551G vs. SAMSUNG NP350V5C hangisi

eryigito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar
http://www.gold.com.tr/U210302/Acer...-4600-8GB-500GB-15-6inc-2GB-VGA-Win8-Notebook
http://www.teknosa.com/kategori/bil...7/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook

üsteki iki bilgisayardan birini almayı düşünüyorum. pek bi anladığım yok ama amd A10 işlemcili acer V3 olan 1400lira İ5 işlemcili samsung 1800lira arada 400lira fark var ama okudugum kadarıyla amd li acer performans olarak daha iyi. sadece i5 olsun diye fazla para vermek mantıklı mı? yoksa gercekten i5 olan daha mı iyi performans olarak bilemedim. tek bir tanecik oyun oynuyorum (dota2) bide solid ve autocad kullanıyorum , performans açısından amd yi alırsam sıkıntı olur mu bana?
acil yardıma ihtiyacım var. bugun alacam bilgisayar. gına geldi artık. yada mevcut kampanyaları takip eden varsa bu fiyatlar aralığında bir bilgisayar tavsiye edebilir mi bana. şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İkisi çok farklı bilgisayarlar değil. Ama bütçen müsaitse Samsung u almanı öneririm. İşlemcisi ve ekran kartı daha iyi. Dizüstü bilgisayarlarda Amd nasıl pek bilmiyorum biraz araştır istersen. Ama hertürlü İntelin(i53210) daha iyi olduğunu biliyorum. Hemde 3. nesil. Ayrıca Samsungun ekranıda daha iyi.

eryigito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acer V3-551G aldım. şansımı tekrar ​amd den yana kullanacam sanırım :) . merak edenler varsa merak ettikleri nooktaları sorarlarsa cevaplarım

SkinWalker07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iyi akşamlar bende acer v3-551g alıcam eryigito dostum notebook nasıl kasa kalitesi falan bilgi verirmisin ?

eryigito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar SkinWalker07, kasa iyi ustad. herhangi bir sıkıntısını görmedim. ısınma sorunu da yok fan sesi de çok cüzi miktarlarda. herhangi bir sıkıntısı yok. karşılaştığım bir kaç problem yok da değil. şöyle ki dota oynarken ses sıkıntısı var, oyunun sesini açtığımda boğuk bir ses geliyor (sanki bas patlamış gibi) oyundan da kaynaklı olabilir henüz çözemedim. tuş takımı iyi değil ama mevcut bilgisayarlarda da sanırım aynı sıkıntı oluyordur. tuşlar klavyeye gömülü olduğu için köşelerden basınca algılamıyor(gidip değiştirmeyi bile düşündüm :) artık dert etmiyorum. bide keşke hd 1900x1200 alsaymışım çok fark ettiriyormuş. ama fiyatları 2000tl den başlıyor. sormak istedigin başka biisi var mı?

SkinWalker07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saol aklımdaki soruları cevapladı foruma bende yeni üye olmuştum iyi akşamlar dostum