Acer Nitro 5 Ryzen5 vs Ryzen7 [Kullananlar İçeri]

TylerDurden25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mühendislik&orta oyunlar(csgo pubg pes fifa) için 4000-5000 arası laptop arıyordum. Isınmaması performansı filan konusunda en son amd nitro ryzen serisinde karar kıldım. Fakat ryzen5 ile 7 arasında çok fark olur mu bu biraz beni düşündürürdü fark azsa boşa para vermeyelim.

Bu iki ürün arasında kaldım kısaca sorularım şunlar;

1) 2700 la 2500 işlemci arasında fark çok olur mu?

2) ryzen5 512 gb ssd alsam yeter mi csgo pes gibi bir kaç oyuna?

3) Yetmezse 500 gb hdd önerir misiniz bu laptop a uyumlu olan?

4)Kullanan varsa ürünlerde driver sorunu var mı ve linux üzerine windows kurmak zor mu?

5)Yabancı unboxinglerin bazılarında çanta çıkıyor ürünü alan varsa içinden çanta çıkıyor mu merak ettim?

6) Son olarak monitör tepki süresi 60 hz mi?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
İki işlemci arasında ,tek çekirdek ve çok çekirdek performansı ,ortalama olarak yüzde 7 civarı. Çok bi fark yok yani. 256 GB OYUN falan yükleyince erken dolar. 512 işinizi görür.windows kurulumunda sorun olmaz. tepki süresinde problem yok.

TylerDurden25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki işlemci arasında ,tek çekirdek ve çok çekirdek performansı ,ortalama olarak yüzde 7 civarı. Çok bi fark yok yani. 256 GB OYUN falan yükleyince erken dolar. 512 işinizi görür.windows kurulumunda sorun olmaz. tepki süresinde problem yok.

Çok teşekkürler cevap için. Yine de ne olur ne olmaz 500 gb hdd önerebilecek var mı yetmeme durumunda laptopla uyumlu bir model?
Bir de ürünü alan varsa çanta çıkıyor mu içinden bunu da merak ediyorum.

TylerDurden25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar bu ürünü alıyorum sanırım. Güvenilir mi sizce? Bir önerisi olan var mı hdd olarak filan?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bazı videolara baktım da driver sorunu filan olduğundan tam anlayamadım. Bu pc pubg de lowda 60 fps verir mi? Pes fifada filan high kaç fps verir?

Son düzenleme: