Acer laptoptan uzak durun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cepo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Acer in birçok ürününün kalitesiz olduğunu bende biliyorum. Donanım konusunda tecrübem var. Fakat geçenlerde bir akrabam Acer laptop aldı birkaç aydır da kullanıyor bir sorunla karşılaşmadı şimdilik..
Bence de teknoloji şans işi ama sen şanssız oldğunu bile bile acer marka aldıysan o senin sorunun:wassat::):happy::D:D
Yazılımcıysan işi şansa bırakma toshiba-asus-sony vaio gibi kaliteli markaların ürünlerini al..

Ne yani Acer almayalım da Hp mi alalım.
Hp'nin neyi varmış_?:wassat:
Bu arada Hp veya Lg hakkında bilgisi olan varmı_???

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sana bozuk olanı düşmüş şans işte..:)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Bazen teknik servislerin yaklaşımları kullanıcıları çileden çıkartıyor. İşi bilmeyen insanları teknik servislere dolduruyorlar sonra sorun çözmeye çalışıyorlar. Benimde yakın zamanda bir teknik servisle yaşadığım sorunu www.sikayetvar.com isimli internet sitesinde sorunu çözdüm.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
2 yıldır acer kullanıyorum 1 kere servisin eline düştüm allah düşmanımı düşürmesin valla acer kadar kötü servisi olan bir firma daha yok..

BardanAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynısı bnim bilgisarımada oldu bende acer kullanıyorum garantisi bitti bitince fan dan cok fazla ses gelmeye basladı ve asırı ısınıodu bende bilgisayardcıya götürdüm ( servisi bu yüsden götürmedim.Ayrıca götürsem yapmayacaklar dünya kadar para alacaklar.)Gecicide olsa düzeldi.Gecici dememin sebebi fanın değişmesi lazımmıs :)

marko2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acer notebooklarda pil garantisinin 6 ay oldugunu biliyormuydunuz makinanın garantisinin 2 sene ama pilin garantisi 6 ay öğrendiğim gunden beri artık acer notebook ne satıyorum nede öneriyorum

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar acer maalesef başlı başına bir sorun.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bunu Her Yerde Yaşarsınız Ben Hp Ye bi Yazıcı Verdim Son 1 Gün Kala ürünü Verdiler Tamir Etmişler o Günü geçseydi Mecbur Yenisini vermek zorunda Kalcaktı Keyfi arkadfaşlar HErşey adam istese 1 dakada yapar ama yapmıyorlar bekle babam bekle :)

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
laptop alırken acer marka alıcaksanız şanslı olmanız gerekiyor. kendimden biliyorum 10. ayda bozuldu aldığım yere servise gönderdim anakartı değiştirip teslim ettiler (30 günde). geldikten 5-6 ay sonra tekrar arızalandı bu sefer daha yakın bi servise gönderdim problem yok dediler ama istersen ana servise gönderelim dediler. ana serviste problemi buldular ve yine anakartı değiştirdiler. şu anda garantisi bitti ve yine arızalandı bilgisayar. sanırım yine anakartta problem var.

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
acer iyidir abicim şu aralar kriz nedeniyle tek tek parça sipariş etmiyorlar galiba :(

pusat4023

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir bilgisayarcı olarak bende 1.5 senedir acer laptop kullanıyorum vede hiç bir sorunlar karşılaşmadım...

muharrem poyraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaslar burada tamir ve garanti konularinda magdur olmayanimiz yok gibi,burada teknik servisden dolayi cikan problemler icin bir konu acilsada icimizi döküp yazsak bir faydasi olur mu bilmiyorum,ben sedace tek firma degil hepsinin servisinden sikayetciyim arkadas,...

ozelturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ACER 5920 kullanıcısıyım ve memnunum :icon_:

sui

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 4920g kullanıcısıyım, memnundum ama artık bezdim servisi ve satıcı firma geçiştirme polikası uyguluyor. 30 iş günü dolduktan sonra 15 gün daha bekliyeceksiniz diyor. 30 iş günüm bugün doldu yardımlarınızı açtığım başlığa bekliyorum arkadaşlar. **Dizüstü Bilgisayar Sorunları-Notebook Garanti Süresi**

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ACER 5920 kullanıcısıyım ve memnunum :icon_:

Bende AS5920G 602G16MN Kullanıcısıyım ve memnunum.

Bende 4920g kullanıcısıyım, memnundum ama artık bezdim servisi ve satıcı firma geçiştirme polikası uyguluyor. 30 iş günü dolduktan sonra 15 gün daha bekliyeceksiniz diyor. 30 iş günüm bugün doldu yardımlarınızı açtığım başlığa bekliyorum arkadaşlar. **Dizüstü Bilgisayar Sorunları-Notebook Garanti Süresi**

Öyle birşey yok. bir gün bile bekleme ver mehkemeye.

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
acerdan memnun olanlar kendilerini şanslı sayabilirler.

apolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
hp kadar satis sonrasi mukemmel bir hizmet veren baska bir servisle simdiye kadar karsilasmadim

akb14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yandım ben bendede acer laptop var ne edecem bişi olmaz dimi

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Acer 2420 kullanıcısıyım.Isınma problemi vardı,servise gönderdim fan temizlenmiş,hdd değişmiş bakım onarım.Servis çok iyi çalışıyor.TPM acer servisi.Süre 1 aya yakın oluyor genelde.Ama 2420 sağlam bir laptop değil.Kapağı çatladı,garanti bittiği için parasını verdik.Servisteki eleman istersen hdd yi tekrar değişeyim diyordu.Benim verdiğim servis iyi çalıyor anlayacağınız.Çok hor kullanıyoruz gene iyi dayanıyor Acer.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yandım ben bendede acer laptop var ne edecem bişi olmaz dimi
yok arkadasım ne yanması merak etme bişy olmaz hor kullanma yeter
bendede 3 yııla yakındır var acer laptoop öyle aman aman bi arıza görmedim garanti süresinde tamir olayı biraz uzun sürüyo ama en azından eski parcayı tamir etmek yerine yerine yenisini takıyolar servis yavas kabul ama en azından laptop iyi en azından bendeki iyi şanslıym bu konuda umarım sende en az benim kadar sanslısındır