Acer kurtarma dvd ne işe yarar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XabraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar... acer extnsa laptop ile birlikte verilen resource dvd ne işe yarıyor bilmek istiyorum. üstünde "for distribution only with a new acer pc" yazıyor
format atmak için denedim ama kurulum başlamıyor, pc tekrar açılıyor. acaba bios ta bilmediğim başka bir ayarmı var?

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Recovery kurtarma, resource kaynak DVD anlamına gelir. İçinde programlar/ driverlar falan olabilir.

for distribution only with a new acer pc - Kısacası sadece Acer marka pc lerde çalışır, onlar için oluşturulmuştur demek.

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki o zaman 1 dvd daha olmalı değilmi?
evet içinde driverlar var.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
peki o zaman 1 dvd daha olmalı değilmi?
evet içinde driverlar var.

Kurtarma verileri disk içindedir büyük ihtimalle. Recovery diye bir disk olmalı. Her zaman kurtarma DVD si verilmez. F tuşlarının biri ile aktif edilir.

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok verilmedi... eski bir cd var. windows starter edition. vestel kurtarma cd yazıyor. yüklüyorum tam bitecekken key istiyor.. ne yazarsam yazayım kabul etmiyor. google da key aradım onları girdim yine kabul etmedi.. bunun çaresi varmı peki?

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Fabrika çıkış çoğu marka bu kurtarma cd'sini verir sadece hardiske yedek alırlar ve o cd ile sistemi geri yüklemiş gibi aynı işi yapar ve size ilk gün gibi verildiği hale döner nasıl çalışır diyosanız bilgisayar başlangıcın cd ayarlarsanız görebilirsiniz

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
laptop altında win7 serial etiketi yok sanırım. Olsa cdsi de gelirdi.
Bilgisayarcıdan xp cdsi veya win7 artık ne kullanıcaksan al; kur. ex5635g aldım bende hiç memnun değilim. keşke extensa yerine aspire serisinden bi laptop alsaymışım

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eχe.CuƬioη;1268804 dedi ki:
Fabrika çıkış çoğu marka bu kurtarma cd'sini verir sadece hardiske yedek alırlar ve o cd ile sistemi geri yüklemiş gibi aynı işi yapar ve size ilk gün gibi verildiği hale döner nasıl çalışır diyosanız bilgisayar başlangıcın cd ayarlarsanız görebilirsiniz

bunu tam olarak nasıl yapacağız?

serial etiketi yok laptopta

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bazı markalar yedek cd olarak yapıyor ve talimatları üzerinde yazar seninkinde yazıyormu ? bazılarında ise sistemi geri yükleme yazar

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi hiçbirşey yazmıyor. tamamen kapalı kutu, neyin ne olduğu belli değil. driverları tanıtmıyor, veya hata veriyor, rezalet.
bari şu eski starter xp yi yükleyelim dedim ama kurulum biterken key istiyor buna bir çare bulamazmıyız*?

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir sürü cd key denedim olmadı. professional edition olsa sorun çıkmazdı

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bunları dene birde

---------- saat 23:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:10 eklenmişti ----------

key paylaşımı yasak.. :) kim demiş ozaman yardım et :)
Neyse pm atıyım kardeş ben sana

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Eχe.CuƬioη;1268941 dedi ki:
Bunları dene birde

---------- saat 23:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:10 eklenmişti ----------

key paylaşımı yasak.. :) kim demiş ozaman yardım et :)
Neyse pm atıyım kardeş ben sana

Vallaha bana bağlı birşey değil, sizde biliyorsunuz. :)