Acer Aspire V7 Nitro Black Edition İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Acer Aspire V7 Nitro Black Edition İnceleme

Acer'ın oyunculara hitap eden Aspire Nitro V 17 Black Edition'u mercek altına alıyoruz. İşte Nitro V17'nin, özellikleri, fiyatı ve performansı hakkındaki detaylar

Aspire Nitro V7 Black Edition'un fiyat/performans oran hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Bu cihaz uzun süredir karşıma çıkıyordu biraz inceleme şansı buldum , arkadaşların incelediği serinin en alt donanımlı modelidir , i7 ve 16gb ramliside mevcut 4gb 860m li modelide. Hatta ülkemizde olmayan ssd li modelleri de mevcut.

Dokunmatik tarafı bariz bi şekilde sıkıntılı incelemede bahsetmenizi bekliyordum eğer touchpad kullanan bir insansanız almayın. Tasarım , ses ve full hd ips ekranı artı yanları , eksi yanı touchpadi ve çıkarılamayan bataryası.

860m le yapacağınız şeyler bellidir 2800tllik bir masaüstünde bile tam bir oyun performansı alamayacakken bu laptopdan very high beklemek haksızlık olur. Bu laptop monster ve victor gibi firmalara güvenmeyenlere bir alternatif olabilir. Ama dizüstü almadan bu pcyi alabilecek sınırlardaysınız yukarıda bahsettiğim iki firmayı inceleyin.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Namussuz cihazın i7lisini 3000tl ye buldum , dolar bu kadar yüksekken 17.3inç ekran gtx860 i7 16gb ram 1tb harddisk 3000tl ye göz kırpıyor. Tam almaktan vazgeçmişken yine gel gel yapıyor yazık olacak birikimime.