Acer Aspire 5741G Wireless Driver

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar müşterinin Acer Aspire 5741G modeli notebookunun tüm sürücüleri tamam yalnız wireless bulamaadım... Bu arada XP sürücüsü olacak win7 var XP yok... Modeli Broadcom BCM943225HM... Acil XP sürücüsünü bulabilirmiyiz yada driver uyarlama diye birşey varmıdır acaba... Şimdiden teşekkür ederim

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
İlginç Acer europe sitesindede yok yavaş yavaş xp'ye desteği bitiriyorlar ...

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlginç Acer europe sitesindede yok yavaş yavaş xp'ye desteği bitiriyorlar ...

evet dostum orda yok zaten ilgilendiğin için sağol... herşey tamam bi wireless yok oda olmadan olmuyo yav... bide arkadaşlar vista yada 7 driverini xp için dönüştürme şansımız varmı acaba bu konuda bilgisi olan varmı

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
win 7 leri bi dene olacak mı bakalım diy estarter dan başlayarak başka çaresi yok gibi görnüyor bende baktım bulamadım son çare driver bulma programlarıyla arayacaksın.

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
win 7 leri bi dene olacak mı bakalım diy estarter dan başlayarak başka çaresi yok gibi görnüyor bende baktım bulamadım son çare driver bulma programlarıyla arayacaksın.

İlgin için teşekkürler romantic... zaten diğer sürücüleri win7'den yedirdim ama birtek wireless yemedi dünya kadar yöntem denedim inf dosyasında değişiklikler bile yaptım ama nafile :(

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bizim şirkette olacaktı depoda 2 tane acer ama modellerini bilmiyorum cd çantasında da imajlar vardı bulabilirsem modeli upload ederim :)