ACER Aspire 5 - mx130

Emreekaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar ,mühendislik öğrencisiyim çok uzun zamandır uygun , en az 2-3 yıl götürebilicek, oyun olarak birtek fifa-pes oynarım max. 4k lık bilgisayar arayışındayım. Hepsiburada da şöyle bir bilgisayar var ; Captcha Verification

Acer nasıldır herhangi bir kronigi var mı? mx130 ekran kartı performansı beklentinin altında mı kalır? Linuxu windowsa çevirebilir miyim? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

Emreekaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az daha zorlayabilirsen bu ürün seni rahat 3-4 yıl götürür.

Acer Aspire 7 A715-72G Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD Fiyatı
O fiyatlara pek cikamiyorum max 4 k malesef... bu cihazin ssd+hdd olmasi avantaj aslinda ama pek yorum bulamadım nette o biraz kafami karistiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

o değil de hocam aynı konuları açmışız :D
Sizin konuyu az önce okumuştum ? siz de bence bu laptobu arastirin fiyatina gore ozellikleri iyi gibi gorunuyor ama tabi kalitesini vs arastirmak lazim

punıısher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O fiyatlara pek cikamiyorum max 4 k malesef... bu cihazin ssd+hdd olmasi avantaj aslinda ama pek yorum bulamadım nette o biraz kafami karistiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin konuyu az önce okumuştum ? siz de bence bu laptobu arastirin fiyatina gore ozellikleri iyi gibi gorunuyor ama tabi kalitesini vs arastirmak lazim

Ben genelde alacağım şeyleri böyle netten seçer beğenirim özellik olarak sonra mağazalara gider bakarım. Son olarak onaylarsam sonra gider netten alırım :D

Emreekaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben genelde alacağım şeyleri böyle netten seçer beğenirim özellik olarak sonra mağazalara gider bakarım. Son olarak onaylarsam sonra gider netten alırım :D
Bu cihazi alicam ama tek korkum acer servisi biraz sıkıntılı diyorlar acerin ayipli mal yollayıp arkasinda durmazlar diye düşünüyorum

punıısher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu cihazi alicam ama tek korkum acer servisi biraz sıkıntılı diyorlar acerin ayipli mal yollayıp arkasinda durmazlar diye düşünüyorum
Orasını bilemiyorum. Ama ayıplı mal gelse bile artık tüketici hakem heyetine başvurdugun zaman hakkını alabilirsin.