Acer 5105 dvd okuma-yazma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3R4Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3R4Y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar laptopta vista yüklüylü bi süre idare ettim alıştımda fakat kullandığım bazı programlar vista'da çalışmadı, o yüzden XP'ye geçtim aylar önce. sorunumu bir türlü çözemedim, vista varken gayet düzgün bir şekilde normal hızda çalışıyordu dvd okuyucu fakat xpye geçtikten sonra hem cd hemde dvdleri okurken ve yazarken bilgisayarı kasıyor. XP'ye geçtikten sonra hatta hiç dvd yazamadım çok uzun sürüo normaline göre bu sorun nedendir? çözemezsem istemeden de olsa vistaya dönücem :no:

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Driverlerini tam kurduğuna emin misin. Aygıt yöneticisine girdiğin zaman ünlem işaretli bir donanım var mı? Bana driverlardan gibi geldi ama emin değilim. dvd writerinin driverı varsa güncellemeyi dene, olmadı anakartının driverlerini güncelle.

3R4Y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüm driverlar tamam driver konusunda bir eksik yok zaten baya uğratım olmadı en son yolu denedim vistaya geri döndüm

S_Yucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Vista işletim sistemine geri döndükten sonra problem giderildiyse sorun yok lakin

Problem devam ediyor ise 5105 1,9 ghz cpu lu notebookunuzun optik modülü arızalıdır.

İyi akşamlar