Mehmet Can Budak
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 227
Tamamdır. Birazdan oluyorum bende. Güzel kanal.vaaay abone oldum sende abone olursan çoık sevinirim reis Oğuzhan Çapan
İzleyelim gülelim yazdığım için eğlence oluyor. Abone olalım reklam olarak kabul edilebilir haklısın. Ama Youtube'den Link atınca buda reklam oluyor. Vatan'dan link atınca oda reklam oluyor. Onun gibi düşünüyorum. Yöneticiler bilir doğrusunu.Arkadaşlar normalde reklama girmiyor mu?
Size abone oldum.Bana abone olur musunuz? Buyrun link: Brave Wolf ZulaBuda benim kanalım FATİH AKTÜN
Ben sizin kanalınıza abone oldum.Siz de benim kanalıma abone olur musunuz? Brave Wolf Zulavaaay abone oldum sende abone olursan çoık sevinirim reis Oğuzhan Çapan
Oldum izledim. Biraz geliştirmek gerek. Aynısı benim içinde geçerli. Genelde Movie Marker kullandım. After Effect ve Sony Vegans kullandıklarımda var.Size abone oldum.Bana abone olur musunuz? Buyrun link: Brave Wolf Zula
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben sizin kanalınıza abone oldum.Siz de benim kanalıma abone olur musunuz? Brave Wolf Zula
Ben Movie Maker ve CyberLink PowerDirector 14 ile kanalımdaki videomu hazırladım.Oldum izledim. Biraz geliştirmek gerek. Aynısı benim içinde geçerli. Genelde Movie Marker kullandım. After Effect ve Sony Vegans kullandıklarımda var.
Eline sağlık güzel olmuş.^^FARKLI BİR VİDEO CEKTİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM